Što želite znati o inkontinenciji u djece?

Nijedno dijete starije od tri godine ne mokri noću u krevet, nije li tako?

Doznajte istinu.

Ovo područje sadrži informacije i savjete o dječjoj inkontinenciji, mokrenju u krevet i mokrenju tijekom dana. Na temelju najčešćih pitanja pokušali smo prikupiti sve što biste možda htjeli znati. No ako želite saznati više o načinu na koji oslabjeli mokraćni mjehur utječe na stariju djecu ili djecu s invaliditetom, posjetite stranice o skrbi o bližnjima.

 • Činjenica... ili zabluda?

  Inkontinenciju u djece prati nekoliko zabluda. Riješite naš kratak i jednostavan kviz i možda saznate neke iznenađujuće činjenice. Možda i vi vjerujete u neke zablude kojih niste ni svjesni.

 • Koji su uzroci oslabjelog mokraćnog mjehura u djece?

  Jeste li znali da do desete godine jedno od petnaestoro djece i dalje mokri u krevet? Saznajte više o uzrocima inkontinencije, uključujući invalidnost i mokrenje tijekom dana.

 • Što možete poduzeti da biste pomogli

  Mnogo je načina na koje možete djeci olakšati kontrolu nad inkontinencijom: od alarma za mokrenje u krevetu do smanjivanja unosa tekućine.

 • Najbolja rješenja za njegu

  Udobnost i dobrobit djeteta te pojednostavnjenje vaše uloge njegovatelja uvelike ovisi o proizvodu koji odaberete.

 • Veća skrb ne znači veće troškove

  Uživajte provodeći više ugodnih trenutaka sa svojom djecom. Saznajte na koje vam sve načine proizvodi TENA omogućuju bolju skrb.

 • Saznajte više o mogućnostima liječenja

  Informacije o tehnikama, proizvodima i lijekovima koji djetetu mogu olakšati preuzimanje kontrole nad funkcijom mokraćnog mjehura.

 • Vaša pitanja

  Ovdje ćete naći popis pitanja koja nam roditelji i nastavnici često postavljaju. Pogledajte jesu li tu odgovori i na vaša pitanja.