Kako vam TENA može pomoći?

Svakom je djetetu samopouzdanje ključ sreće i uspjeha. Zato, kada dosegnu određenu dob, mogu postati tjeskobni zbog nošenja pelena. Osjećaju da ti proizvodi naglašavaju njihov oslabjeli mjehur te da su "nezreli" ili "bebe", neovisno o eventualnom postojanju invaliditeta.

Postoji mogućnost da vam zdravstveno osiguranje izda potvrdu za proizvode za zaštitu pri oslabjelom mokraćnom mjehuru za vaše dijete.

Doznajte kako

Ako se problemu pristupi bez suosjećajnosti, to može poljuljati njihovo samopouzdanje i rezultirati povlačenjem od zabave i igara s prijateljima. Zato je važno uvjeriti ih da su normalni, da se takve stvari događaju mnogima te da je oslabjeli mjehur nešto što će vjerojatno prerasti.

Glavni će im problem biti istjecanje urina. Vi ćete im kao roditelj ili njegovatelj biti fizička i psihološka podrška, iako i vama treba razdoblje neometanog sna.

Zbog svih tih razloga stručni proizvodi zaista vraćaju osmjeh na lica djece i osoba koje se skrbe o njima. 

Gdje mogu pronaći informacije o proizvodima TENA za zaštitu pri oslabjelom mokraćnom mjehuru?

Možete pronaći proizvode za inkontinenciju u djece i opise tih proizvoda. Možete izravno posjetiti odjeljak Proizvodi ili potražiti u Proizvodima na navigacijskoj traci. Ili nazovite SCA d.o.o. na broj (01) 561 44 78 (od ponedjeljka do petka, od 8.00 do 17.00).

Ako trenutno skrbite o djetetu zbog nezgode ili invalidnosti, dodatne informacije potražite u odjeljku Skrb o bližnjima.