Kako TENA pristupa najboljim rješenjima skrbi za kontinenciju

Sve što radimo, radimo radi poboljšanja kvalitete života osoba koje koriste naše proizvode i usluge. Stoga neprestano radimo na programima istraživanja sa svim ljudima kojima želimo pomoći i koji nam pružaju nenadmašno shvaćanje učinka kontrole inkontinencije na pojedince, njegovatelje, zdravstvene djelatnike, institucije i tijela zdravstvene skrbi.

Te informacije podržavaju naše programe istraživanja i razvoja koji se oslanjaju na vještine i stručnost znanstvenika i zdravstvenih djelatnika širom svijeta. Koristimo raznovrsne vještine da bismo razvili revolucionarne proizvode i usluge koji smanjuju učinak inkontinencije na svakodnevni život.

Taj je pristup doveo do inovacija na području stvaranja proizvoda visoke moći upijanja koji su iznimno suhi, nježni za kožu i vrlo diskretni. To su ključni preduvjeti za pojedince koji žele kontrolirati svoju inkontinenciju te nastaviti voditi normalan život.

Vjerujemo u poboljšanje kvalitete života

Sada znam da im mogu vjerovati... i vjerujem da će ostati suhi.
Naša jedinstvena tehnologija suhog gornjeg sloja QuickDry i upijajuća tehnologija Lock Away Core omogućuju ugodnu suhoću i sigurnost naših uložaka i gaćica i nakon upijanja tekućine.

Mislila sam da su dugotrajne šetnje stvar prošlosti... ali ne s upijajućim gaćicama TENA Pants Discreet.
TENA Pants Discreet – upijajuće gaćice koje izgledaju kao normalno donje rublje, ali pružaju cjelodnevnu ugodnu zaštitu.

(Zdravstveni djelatnik u bolnici ili kod kuće)
Kada su naši štićenici počeli upotrebljavati proizvode TENA, iritacija kože im je jednostavno nestala.
U cijeloj smo ustanovi počeli koristiti FeelDry™. To je posebno osmišljen gornji sloj koji brzo upija i ostaje suh uz kožu nakon pojave tekućine – čak i pod pritiskom. Time se smanjuje rizik od iritacije kože, učestalost mijenjanja i povezani troškovi. Dramatično poboljšava i udobnost pacijenta.

(Njegovatelj bližnje osobe)
U šezdeset i petoj nisam više snažna kao nekad, pa je mijenjanje maminih pelena za inkontinenciju bilo veliko opterećenje za moja leđa...
TENA Flex sveobuhvatan je proizvod ergonomski osmišljen radi lakšeg presvlačenja osoba s problemima u kretanju te smanjivanja rizika od ozljede leđa njegovatelja. Proces presvlačenja čini jednostavnijim i ugodnijim za obje osobe.

Sigurnost

Svi naši proizvodi usklađeni su s najvišim sigurnosnim standardima. Oznaka CE dokaz je usklađenosti s direktivama Europske unije o sigurnosti i učinkovitosti.