Misija kojoj je posvećena TENA

Naša je misija jasno definirana: poboljšati živote osoba koje žive s oslabjelim mokraćnim mjehurom, odnosno inkontinencijom ili rade s inkontinentnim pacijentima.

Radi se o ljudima...

Osim što je iznenađujuće učestala, inkontinencija se pojavljuje u svim dobnim skupinama i neovisno o cjelokupnom zdravstvenom stanju. Ponekad pogađa ljude u najboljim godinama.

Sama po sebi inkontinencija ne mora biti teško zdravstveno stanje, ali tabu vezan uz nju može uništiti samopouzdanje. Uvijek prisutan strah od slučajnih "nezgoda" može učiniti zastrašujućima mnoge stvari koje prihvaćamo zdravo za gotovo, poput kupnje, vježbanja ili podizanja djeteta u zagrljaj.

Bez pravilne brige o tom stanju postoji mogućnost da se osobe koje pate od inkontinencije povuku, uskraćujući si mnoge stvari u kojima uživaju.

TENA je predana ideji da inkontinencija ne smije ljudima uskratiti ispunjen i sretan život. To se nalazi u srži svega što činimo: i kada razvijamo proizvode i usluge, promoviramo najbolju skrb za inkontinenciju unutar zdravstvenih institucija ili širimo razumijevanje javnosti.

... i pružanju bolje skrbi


Povećana potreba za praktičnom skrbi za bližnje u kući ili u profesionalnim ustanovama neizbježna je pojava u društvu koje stari. Skrb za inkontinenciju može srodnicima koji njeguju pacijente biti tjelesno, emocionalno i ekonomski zahtjevna situacija. Želimo dati najbolje moguće savjete te pružati najbolju podršku i proizvode da bismo omogućili najkvalitetniji život pacijentima i osobama koje ih njeguju.

Uz iskustvo u radu sa zdravstvenim djelatnicima TENA nastavlja razvijati učinkovitije proizvode, usluge i edukativne materijale koji maksimiziraju skrb za pacijente te istovremeno uzima u obzir potrebe njegovatelja i ekonomske okolnosti pri pružanju zdravstvene skrbi za širu populaciju.