Naše zadaće

Predano skrbiti za ljude i prirodu

Mi koji radimo s TENA proizvodima održivost shvaćamo ozbiljno. Za nas to znači preuzimanje odgovornosti za utjecaj našega poslovanja na ljudske zajednice i okoliš, na način da se poboljšava kvaliteta života danas i daje doprinos boljemu sutra.

Održivost nije ništa novo za nas i za tvrtku SCA koja je proizvođač TENA proizvoda. Mi imamo dugu tradiciju ugradnje ekoloških i društvenih tema u način na koji vodimo poslovanje, te u izvješćivanje o ostvarenome napredku putem javno dostupnih "Izvješća o održivosti" tijekom više od 10 godina.

Ponosni smo da su naša nastojanja prepoznata u cijelom svijetu. Tvrtka SCA je uključena u indekse održivosti Dow Jonesa 2009. Riječ je o svjetskome sustavu praćenja rezultata vodećih tvrtki svijeta posvećenih održivosti na društvenom, ekološkom i gospodarskom planu.

Društvo

Mi se jako trudimo učiniti svakodnevni život boljim, jednostavnijim i sigurnijim za naše klijente, dobavljače i zaposlenike.

Kliknite ovdje za više informacija.

Ekonomija

SCA doprinosi ekonomskom razvoju zapošljavanjem ljudi i uvijek iznova unaprjeđuje ekonomsku dobrobit za tisuće obitelji.

Kliknite ovdje za više informacija.

Okoliš

Naše eko akcije demonstriraju našu dugoročnu predanost za zaštitu okoliša.

Kliknite ovdje za više informacija.

DruštvoEkonomijaOkoliš