Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće. · Što su kolačići? Prihvaćam

Pametno upravljanje inkontinencijom

U TENA timu vjerujemo da zajedničkim radom možete isporučiti kvalitetniju njegu za vašu ustanovu. Putem pristupa individualne njege i naših izuzetnih rješenja podupiremo vas u primjeni učinkovitih načina rada.

Dokazani rezultati

Naša je misija pomoći vam u pružanju suosjećajne i učinkovite njege za pacijente dok istodobno isporučujemo učinkovitost za vašu ustanovu za njegu. To činimo podupirući vas u individualiziranju njege i razvoju izuzetnih rješenja, omogućujući vam da pronađete odgovarajuće proizvode i rutine kako biste zadovoljili potrebe svakog pacijenta.

Budući da uvijek uvodimo inovacije za poboljšano zdravlje kože, zaštitu od curenja, radnu okolinu i utjecaj na okoliš, omogućujemo vam da, primjerice, smanjite potrošnju proizvoda, troškove i radno opterećenje u vezi s inkontinencijom. Rezultat je više vremena i sredstava za kvalitetnu njegu koja pogoduje pacijentima, osoblju i općenito ustanovi za njegu.

TENA pametno upravljanje inkontinencijom

Smanjeni troškovi pranja rublja

„Kada smo odabrali odgovarajuće proizvode i ispravno ih počeli upotrebljavati, manje smo morali prati rublje.”

TENA pametno upravljanje inkontinencijom

Više vremena

„Zahvaljujući proizvodu TENA Flex trošimo manje vremena za presvlačenje naših pacijenata.”

TENA pametno upravljanje inkontinencijom

Kvalitetni proizvodi za bolju njegu

„Primjećujemo da su proizvodi koje trenutno upotrebljavamo uvelike poboljšali njegu naših pacijenata.”

TENA pametno upravljanje inkontinencijom

Reference:

1Na osnovi 242 njegovatelja (stručni njegovatelji i osobe koje njeguju svoje bližnje) nakon testiranja proizvoda u Njemačkoj, Francuskoj i Poljskoj; ScandInfo Marketing Research AB i SCA Higijenski proizvodi AB, travanj 2013.