Što želite znati o oslabjelom mokraćnom mjehuru?

Ovaj smo informativni odjeljak sastavili da bismo vam pomogli da saznate više o oslabjelom mokraćnom mjehuru i o tome što možete poduzeti u vezi s njim. Tu je i odjeljak o uzrocima i tipovima oslabjelog mokraćnog mjehura te koristan odjeljak "Što možete poduzeti" s mnoštvom korisnih savjeta. No, uzevši u obzir da postoji mnoštvo beskorisnih mitova o oslabjelom mokraćnom mjehuru, zašto najprije ne bismo odijelili činjenice od zabluda pomoću brzog kviza?

Simptomi oslabjelog mokraćnog mjehura pojavljuju se samo u starijih ljudi, zar ne?

Doznajte istinu.
 • NOVO! TENA Lady Slim

  Thanks to microPROTEX™ technology, TENA Lady Discreet is now 20% thinner and just as secure.
 • Činjenica ili zabluda

  Brojni su mitovi vezani uz oslabjeli mokraćni mjehur, a neke ste vjerojatno i sami čuli. Da biste se umjesto zabludama oboružali činjenicama, riješite ovaj kviz.

 • Otkrijte stvarne uzroke oslabjelog mokraćnog mjehura

  Vjerovali ili ne, nekoliko je uzroka slabljenja mokraćnog mjehura, a najčešći među njima detaljno su obrađeni u ovom odjeljku. Kada shvatite zašto vam se tijelo ponaša na određeni način, lakše ćete pronaći najbolju taktiku koja će vam pomoći u vašoj situaciji.

 • Saznajte od kojeg tipa patite

  Navedeni se savjeti razlikuju ovisno o tipu oslabjelog mokraćnog mjehura koji se pojavljuje u žena i od kojeg i sami patite. Ovaj će vam odjeljak pomoći da prepoznate svoj tip da biste mogli pronaći najbolja rješenja primjerena svojim potrebama.

 • Što možete poduzeti

  Ovdje ćete pronaći informacije i postupke najprimjerenije tipu oslabjelog mokraćnog mjehura od kojeg patite, kao i neke korisne savjete koji će vam pružiti udobnost, diskreciju i zaštitu.

 • Najčešća pitanja

  Ako i dalje imate pitanja vezana uz oslabjeli mjehur i kontrolu tog poremećaja, najprije se ovdje upoznajte s nekim osnovnim podacima o toj temi. Ako i nakon čitanja najčešćih pitanja trebate neke odgovore, molimo vas, da nam se svakako obratite.