Zaštita po mjeri pri oslabjelom mjehuru

Ne dajte da vas oslabjeli mjehur sputava

Ne možete normalno funkcionirati ako se stalno pribojavate istjecanja mokraće i neugodnih mirisa pa se pobrinite za odgovarajući proizvod za zaštitu pri oslabjelom mokraćnom mjehuru i smjesta ćete se riješiti tih briga. Shvatit ćete da nema baš nikakve potrebe za izbjegavanjem aktivnosti koje vam predstavljaju užitak – primjerice odlaska u kino ili piknika s obitelji. Ako ste zabrinuti zbog istjecanja mokraće, možda koristite neodgovarajući proizvod za zaštitu ili vama neprimjerenu veličinu proizvoda.

Olakšajte si život – koristite se odgovarajućim pomagalom

Mokraća je rijetka i fluidna poput vode, a istječe više kao bujica nego kao tok. Da biste spriječili istjecanje mokraće, potreban vam je proizvod za zaštitu pri oslabjelom mokraćnom mjehuru velike brzine upijanja, koji će mokraću izuzetno brzo upiti u jezgru i tamo je i zadržati, kako pod pritiskom sjedenja ili aktivnosti poput vožnje biciklom ne bi iscurila natrag na površinu i uzrokovala osjećaj vlažnosti i neudobnosti. TENA proizvodi za inkontinenciju osmišljeni su imajući u vidu upravo specifična svojstva mokraće pa su u pravilu dva broja manji od higijenskih uložaka iste razine upijanja – zbog čega su uvijek diskretniji i učinkovitiji izbor.

Da biste doznali više o TENA proizvodima za zaštitu pri oslabjelom mjehuru, idite na odjeljak Prednosti koje nudi TENA, a da biste odabrali proizvode koji odgovaraju vašim potrebama, posjetite Tražilicu proizvoda.