Čitajte o iskustvima drugih žena

O oslabjelom mokraćnom mjehuru nije uvijek lako razgovarati. Zato se neke osobe osjećaju prilično izolirano, osobito ako im je to novo iskustvo. Priče drugih ljudi znaju prosvijetliti i ohrabriti. Zato smo zahvalni svim ženama koje su tijekom godina s nama podijelile svoje priče da bi pomogle drugim ženama. Odabrali smo neke od tih priča koje ovdje želimo podijeliti s vama.

Voljeli bismo prikupiti više takvih priča da bismo mogli pokazati koliko mnogo žena živi produktivnim i aktivnim životom uspješno se noseći s oslabjelim mokraćnim mjehurom. A ako želite, slobodno nam povjerite svoju priču. Ovdje možete i dodati svoju priču.Sigurni smo da će drugima poslužiti kao velika pomoć i nadahnuće.  

Helenina priča

"Sramila sam se reći suprugu za oslabjeli mjehur. Zatim sam problem sagledala iz druge perspektive."

Ostatak priče

Katarinina priča

"Uvijek sam mislila da oslabjeli mokraćni mjehur pogađa samo starije ljude. Ne i nekoga poput mene – zdravu četrdesetogodišnjakinju u formi!"

Ostatak priče

Linina priča

"Pokušala sam smanjiti unos tekućine, ali to je dovelo do dehidracije i glavobolja. Zatim sam počela izbjegavati sve izlaske dulje od deset minuta, zbog čega sam se osjećala izolirano."

Ostatak priče