Trudni ste ili ste rodili?

Ako je tako, ovaj je odjeljak posvećen vama. Tijekom trudnoće, poroda i u mjesecima koji slijede, tijelo prolazi kroz velike fizičke i hormonalne promjene. Stoga ne iznenađuje da je mokraćni mjehur pod velikim stresom. Oslabjeli mokraćni mjehur tijekom tog vremena i nakon njega vrlo je uobičajeno stanje pa ćemo vam objasniti kroz što vaše tijelo prolazi i kako se trebate nositi s tim promjenama.

Upoznajte se s promjenama u tijelu

Čudi nas koliko malo činjenica o učincima trudnoće na mokraćni mjehur žene doznaju. Na koncu konca, mokraćni se mjehur nalazi odmah ispod maternice, koja se širi da bi mogla držati dijete koje raste. Ovdje možete pronaći informacije o trudnoći i dobiti neke savjete.

Jeste li započeli vježbe za jačanje mišića dna zdjelice?

Najbolji je način prevencije oslabjelog mjehura održavanje napetosti i snage mišića dna zdjelice tijekom trudnoće i nakon nje. Preuzmite naš program vježbi i počnite već danas!

Postoji li neki proizvod koji bi vam mogao pomoći?

Oslabjeli mokraćni mjehur ne bi vam trebao pokvariti užitak koji stvaraju trudnoća i novorođenče. Uz odgovarajuće proizvode možete poći bilo kamo i raditi što god želite, ne pribojavajući se neugodnog istjecanja mokraće. Asortiman proizvoda TENA Lady i upijajućih gaćica TENA Pants osmišljen je da biste mogli ostati svježi i suhi te se baviti svojim djetetom, a ne mokraćnim mjehurom.

Ne zaboravite da niste jedini!

Mnogo žena pati od oslabjelog mokraćnog mjehura tijekom ili nakon trudnoće. U odjeljku Mamin pogled možete pročitati njihove osobne priče i pronaći korisne informacije o trudnoći.