Ova web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo vam mogli pružiti najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića. · Pročitajte više o kolačićima koje upotrebljavamo te kako promijeniti postavke Slažem se

Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

Zašto TENA?

Petogodišnja djevojčica sjedi na koljenu brižnog oca dok briše svoje lice maramicom.
Od hodanja do razgovora, djeca se razvijaju različitim tempom i na različite načine. Nije drugačije ni kada se radi o učenju odlaska na tutu ili toalet. Kod neke djece odlazak na tutu ili toalet dolazi sam po sebi. Dok za druge, iz bilo kojih razloga, to može potrajati. Može se raditi o privremenom nedostatku kontrole kao što je nekontrolirano mokrenje tijekom sna ili trajnijem stanju inkontinencije. Nošenje s tim može biti stresno za cijelu obitelj; djeca se mogu osjećati neugodno i nelagodno zbog nezgode koja im se događa, dok za roditelje može biti složeno nositi se s ovom delikatnom situacijom na najbolji način.
 
Zato osim proizvoda za inkontinenciju, TENA nudi i savjete za roditelje i njegovatelje kako bi ih upoznali sa svim na što treba misliti u ovakvoj situaciji.