Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

Izlaziti van s curenjem urina


Mnogi muškarci koji imaju curenje urina ustručavaju se od društvenih aktivnosti. Strah od curenja urina može biti prepreka, ali s ispravnim planom možete ostati zaštićeni od curenja i zadržati samopouzdanje.

Izlaziti van s curenjem urina

Navodimo nekoliko praktičnih savjeta koji vam mogu pomoći pri izlasku u javnost i življenju života kako želite, umjesto da vas briga o problemima s mjehurom sputava.


Paket za aktivnu svakodnevicu

Razmislite o tome što bi vam moglo pomoći da budete zaštićeni i samopouzdani tijekom dana, a zatim izradite vlastiti maleni paket s time. Vaš paket može sadržavati upijajuće zaštitne uloške ili zaštitno donje rublje, vlažne maramice ili možda rezervno donje rublje ovisno o tome što planirate. Sama činjenica da imate paket sa stvarima koje vam mogu pomoći u svakodnevnom životu može vas osloboditi stresa te vam pružiti samopouzdanje.


Inkontinencijski proizvodi za muškarce

Kako biste dobili osjećaj zaštite i samopouzdanje, ključno je da znate koja vrsta proizvoda vam najbolje odgovara. Primjerice, ako imate mala curenja sa samo nekoliko kapi ili kapanja, tada vam umjesto upijajućih zaštitnih uložaka mogu koristiti zaštitni tanki ulošci na svakodnevnoj bazi. Isto tako, ako imate više od nekoliko kapanja, možete potražiti zaštitu s većim upijajućim osobinama. TENA Men nudi širok asortiman proizvoda za zaštitu od curenja urina, stoga pogledajte naše stranice s proizvodima i pronađite oblik koji vam odgovara.


Higijena

Curenje urina može uzrokovati iritaciju kože i probleme s neugodnim mirisom. Stoga je važno pogođena područja održavati čistima vodom ili vlažnom maramicom. Problemi s neugodnim mirisom mogu se riješiti uz pomoć inkontinencijskih proizvoda za muškarce i konzumiranjem više vode. Konzumiranje više vode čini urin rjeđim i manje je vjerojatno da će imati neugodan miris.


Planirajte unaprijed

Ako ste nervozni zbog curenja urina dok niste kod kuće, ponesite sa sobom upijajuće zaštitne uloške. Oni su mali i često su u pakiranju po jedan tako da ih možete diskretno spremiti u džep. Ako ste krenuli u novi prostor, unaprijed pogledajte gdje se nalazi najbliži toalet kako ne biste brinuli o tome kada vam je sila.


Povezani članci

Ostati aktivan uz curenje urina

Postoje mnogi načini na koje možete kontrolirati i nastaviti ga živjeti onako kako želite, bez obzira na vrstu curenja urina koju imate.

Kako razgovarati o curenju urina

Razgovor o osobnim problemima može se činiti neugodnim, ali je ključ za pronalaženje rješenja iskren i otvoren razgovor s liječnikom i najmilijima.