Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

TENA Men proizvodi ili rješenja iz kućne radinosti?

Urin vam nekontrolirano curi, imate inkontinenciju i hitnu potrebu za odlaskom na toalet? Jeste li znali da 1 od 4 muškarca iznad 40 godina doživi neki oblik inkontinencije - muškarci imaju osjećaj da više ne mogu biti spontani, da njihov seksualni život, muževnost čak i san su pogođeni. Zašto onda samo 5% muškaraca koristi proizvode specijalno dizajnirane pri inkontinenciji u obliku uloška, a ostatak se nosi s inkontinencijom bez ikakve podrške.
Specially designed male incontinence pads for urine leakage
Mnogo muškaraca koristi zaštitu koju sami naprave kao što su toaletni papir, maramice, papirnati ručnici ili čak nošenje duplog sloja donjeg rublja. Ova rješenja mogu biti u redu kratkoročno - ali kratko vrijeme. Ovakva rješenja ne prijanjaju tijelu ispravno, ne štite od neugodnih mirisa i istjecanja urina. Uz to nisu diskretna i udobna. Ona mogu zaštititi kratkoročno ali ne nude osjećaj sigurnosti pri aktivnostima kao što su sport, druženje s prijateljima ili slično. 
 
Kako se nositi s ovim problemom? Postoji zaštita specijalno dizajnirana za muškarce pri inkontinenciji u obliku uložaka TENA Men s kojom je kontrola u vašim rukama. Koja je razlika između uložaka specijalno dizajniranih za muškarce TENA Men i rješenja iz kućne radinosti poput maramica, toaletnog papira ili vate:
 
  1. Pristaju anatomiji muškog tijela - TENA Men proizvodi dizajnirani su prema anatomiji muškog tijela kako bi pružili potpunu sigurnost od istjecanja - bez pomicanja ili potrebe da ih pomičete ili ponono postavljate nakon što ih jednom namjestite. Tako da nema neugodnih pokreta kako bi ga namjestili u javnosti. 

  2. Moć upijanja - kada toaletni papir kojeg ste namjestili kako bi vas zaštitio od istjecanja krene propuštati sa strane - sjetite se kako proizvodi specijalno dizajnirani pri inkontinenciji su dizajnirani kako bi udobno pristajali i zaključali u svojoj jezgri vlagu i urin, kako bi se vi sojećali i bili suhi i sigurni duže vrijeme.

  3. Sprječavaju neugodne mirise – dodatna prednost TENA Men uložaka je ta da sprječavaju neugodne mirise. Tako da se ne morate brinuti o neugodnim mirisima za vrijeme aktivnosti ili druženja s prijateljima. 

  4. Tanki i diskretni – TENA Men ulošci dizajnirani su tako da pružaju diskreciju prilikom nošenja odnosno toliko su tanki da se ne vide pri nošenju, a pružaju sigurnost pri istjecanju. Toliko tanki i sigurni da ćete zaboraviti da ih nosite što je teško zamisliti s proizvodima iz kućne radinosti.
 
Isprobajte TENA Men i pridružite se milijunima muškaraca koji drže kontrolu u svojim rukama i uživaju u životu bez obzira na inkontinenciju.