Pametno upravljanje inkontinencijom

U TENA timu vjerujemo da zajedničkim radom možete isporučiti kvalitetniju njegu za vašu ustanovu. Putem pristupa individualne njege i naših izuzetnih rješenja podupiremo vas u primjeni učinkovitih načina rada.

Dokazani rezultati

Naša je misija pomoći vam u pružanju suosjećajne i učinkovite njege za pacijente dok istodobno isporučujemo učinkovitost za vašu ustanovu za njegu. To činimo podupirući vas u individualiziranju njege i razvoju izuzetnih rješenja, omogućujući vam da pronađete odgovarajuće proizvode i rutine kako biste zadovoljili potrebe svakog pacijenta.

Budući da uvijek uvodimo inovacije za poboljšano zdravlje kože, zaštitu od curenja, radnu okolinu i utjecaj na okoliš, omogućujemo vam da, primjerice, smanjite potrošnju proizvoda, troškove i radno opterećenje u vezi s inkontinencijom. Rezultat je više vremena i sredstava za kvalitetnu njegu koja pogoduje pacijentima, osoblju i općenito ustanovi za njegu.

TENA pametno upravljanje inkontinencijom

Reference:

1Na osnovi 242 njegovatelja (stručni njegovatelji i osobe koje njeguju svoje bližnje) nakon testiranja proizvoda u Njemačkoj, Francuskoj i Poljskoj; ScandInfo Marketing Research AB i Essity Hygiene and Health AB, travanj 2013.