TENA za domove za starije i nemoćne osobe

Predani smo pružanju bolje njege za inkontinenciju za sve. Već 50 godina surađujemo s vama kako bismo stvorili rješenja koja nude optimalnu prilagodbu i funkcionalnost te poboljšavaju kvalitetu njege.

Predana podrška za vaš svakodnevni posao

U TENA timu razumijemo da su svaka situacija i pojedinac jedinstveni te je za nas individualna njega ključna. To znači pružanje proizvoda i rutina njege koji su prilagođeni za svakog pacijenta kao i za vaše radno okruženje. Suradnjom s vama podržavamo vas u isporuci kvalitetne njege pri inkontinenciji koja poboljšava kvalitetu života vašeg pacijenta te učinkovitost vaše ustanove za njegu.

Utvrđivanje individualnih potreba

Pružamo vam alate kako biste mogli procijeniti potrebe individualne njege svakog pacijenta te da biste mogli ponuditi odgovarajuću njegu za svaku osobu. Njega koja je osobna, dostojanstvena i učinkovita jer ćete imati bolje razumijevanje za to što i kome odgovara.

TENA za domove za starije i nemoćne osobe

Reference:

1Essity dokumentirani podaci: Studija proizvoda za inkontinenciju i usluga u njezi starijih osoba u Copenhagenu: Studija slučaja u četiri doma za starije i nemoćne osobe. Siječanj 2011.