Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

  • TENA Flex Super packshot
  • TENA Flex Super
  • TENA Flex Super Benefit
  • TENA Flex Super Close up

TENA Flex Super

Pelene s pojasom s dodatnom sposobnošću upijanja koje omogućuju lakšu, ergonomsku zamjenu i udobno i diskretno prianjaju uz tijelo. TENA Flex Super pružaju anatomski oblikovanu zaštitu s dvostrukom upijajućom jezgrom za sigurnost od propuštanja.

  • Superfit Waist Belt pojas olakšava i ubrzava mijenjanje
  • Prozračan material i dizajn pomažu u održavanju zdravlja kože
  • Brzo upijanje tekućine u iznimno upijajuću jezgru osigurava dugotrajnu suhoću

Opis proizvoda

Superfit Waist Belt pojas olakšava i ubrzava mijenjanje

Proizvodi za inkontinenciju TENA Flex imaju patentirani pojas Superfit Waist Belt. Pojas se jednostavno pričvrsti oko struka, a zatim se na njega pričvrsti prednji dio pelene pomoću sustava čičak-traka Hook in Line. TENA Flex proizvodi brže se i lakše mijenjaju od tradicionalnih proizvoda bez obzira na položaj vaših najmilijih, osiguravajući dostojanstvo i ergonomičnost koja olakšava rad njegovatelja.

Prozračan material i dizajn pomažu u održavanju zdravlja kože

Proizvodi za inkontinenciju TENA Flex imaju potpuno prozračan vanjski materijal koji omogućuje cirkulaciju zraka. Pored toga, TENA Flex proizvodi oblikovani su tako da su kukovi i bedra vaših najmilijih manje pokriveni. Poseban dizajn proizvoda TENA Flex omogućuje da zrak cirkulira oko kukova, čime se održava suhoća, zdrava koža i udobnost korisnika.

Brzo upijanje tekućine u iznimno upijajuću jezgru osigurava dugotrajnu suhoću

Tehnologijom FeelDry čak i velike količine urina brzo se odvode u jezgru proizvoda. Urin se zadržava u jezgri čak i pod pritiskom te ostaje podalje od kože, čime se osigurava veća udobnost. To je važan prvi korak prema dobrom zdravlju kože.

Rastezljivi pojas s elastikom po čitavoj dužini osigurava udobno prianjanje

I ComfiStretch pojas i elastična traka fleksibilni su i rastezljivi pa se lako prilagođavaju različitim oblicima tijela. Zahvaljujući elastici koja prati zakrivljenost otvora za noge i materijalima nalik tekstilu koji ne proizvode šumove, ovaj proizvod daje diskretnu, sigurnu zaštitu od inkontinencije sa zaista idealnim, udobnim prianjanjem.

Pametna upotreba materijala i visok stupanj zaštite od propuštanja – ekološki izbor

Ovaj proizvod za inkontinenciju oblikovan je tako da se materijal racionalnije troši. Usko anatomsko prianjanje smanjuje rizik od propuštanja, tako smanjujući potrebu za pranjem posteljine.

Barijere za propuštanje za dodatnu sigurnost

Proizvodi za inkontinenciju TENA Flex imaju visokoučinkovite barijere za propuštanje za dodatnu zaštitu, bez obzira jesu li vaši najmiliji u stojećem, sjedećem i ležećem položaju.

Sustav za neutralizaciju neugodnih mirisa Odour Neutralizer smanjuje učinak amonijaka

Sustav za neutralizaciju neugodnih mirisa Odour Neutralizer smanjuje učinak amonijaka, dajući vašim najmilijima osjećaj svježine i dostojanstva.

Indikator vlažnosti pokazuje kad je potrebno mijenjanje

Ne trebate otvarati TENA Flex proizvod za zaštitu od inkontinencije da biste vidjeli treba li ga promijeniti. Indikator vlažnosti s vanjske strane proizvoda mijenja boju iz žute u plavu kad je vrijeme promjene. Samo jedan pogled na TENA Flex indikator vlažnosti reći će vam što trebate učiniti.

Oznake bojama za lakši odabir Easy Select označavaju razinu upijanja

Na proizvodu za inkontinenciju i na pakiranju bojom je označena razina upijanja, navedena je veličina i otisnute su jasne ilustracije za upotrebu proizvoda.

Činjenice o proizvodu

Moć upijanja

Naručite besplatne uzorke

Pronađite odgovarajuće proizvode prema potrebama vaših bližnjih.

Naručite sada