Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

TENA Pants Normal

TENA Pants Normal upijajuće gaćice pomažu vam u njezi vaših najmilijih, zahvaljujući našem inovativnom dizajnu SmartDesign. Sadrže visokoupijajuće materijale upravo na mjestima gdje su najpotrebniji. TENA Pants Normal tješnje prianjaju uz ništa manje pouzdanu zaštitu, ali su vašim najmilijim udobnije za nošenje. Lakše se navlače i svlače, ostavljajući vam više dragocjenog vremena za druženje.

  • TENA Pants upijajuće gaćice nježno slijede konture tijela
  • Sustav za neutralizaciju neugodnih mirisa Odour Neutralizer smanjuje učinak amonijaka
  • Barijere protiv propuštanj za dodatnu sigurnost

Opis proizvoda

TENA Pants upijajuće gaćice nježno slijede konture tijela

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju rastežu se prema tijelu kao donje rublje. Gaćice se nježno prilagođavaju konturama tijela te osiguravaju da se proizvod za zaštitu ne pomakne. TENA Pants upijajuće gaćice zaista dobro prianjaju uz tijelo, pružajući vašim najmilijima udobnost i sigurnost.

Sustav za neutralizaciju neugodnih mirisa Odour Neutralizer smanjuje učinak amonijaka

Sustav za neutralizaciju neugodnih mirisa Odour Neutralizer smanjuje učinak amonijaka, dajući osjećaj svježine i dostojanstva.

Barijere protiv propuštanj za dodatnu sigurnost

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju sadrže visokoučinkovite barijere protiv propuštanja za dodatnu zaštitu, bez obzira jesu li vaši najmiliji u stojećem, sjedećem i ležećem položaju.

Brzo upijanje tekućine u iznimno upijajuću jezgru osigurava dugotrajnu suhoću

Tehnologijom FeelDry čak i velike količine urina brzo se odvode u jezgru proizvoda. Urin se zadržava u jezgri čak i pod pritiskom te ostaje podalje od kože, čime se osigurava veća udobnost. To je važan prvi korak prema dobrom zdravlju kože.

Lako skidanje trganjem bočnih šavova

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju skidaju se lako kao što se i navlače. Jednostavno otrgnite bočne šavove.

Prozračne i nježne za kožu

TENA Pants upijajuće gaćice za inkontinenciju načinjene su od potpuno prozračnog vanjskog materijala koji omogućuje cirkulaciju zraka. Time se sprječava nepotrebna vlaga, za zdravu kožu i udobnost korisnika.

Činjenice o proizvodu

Moć upijanja