TENA Lady Slim Ultra Mini

Posebno izrađen za žene s lagano oslabjelim mjehurom  kada uživaju u aktivnostima ili tijekom kašljanja ili kihanja, ovaj dnevni uložak normalne veličine sprječava vlagu i neugodne mirise pružajući diskretnu zaštitu od laganog istjecanja urina. Osim što je mekan i svilenkast, sa ženstvenim uzorkom, TENA Lady Slim Ultra Mini sadrži tehnologiju microPROTEX™ koja sprječava neugodne mirise i vlagu. Puno više upija nego običan dnevni higijenski uložak. Jer je diskrecija jednako važna kao sigurnost.

  • Brza i diskretna zaštita zahvaljujući tehnologiji microPROTEX™
  • Puno više upijaju nego obični dnevni ulošci
  • Svilenkasto meki i nježni

Opis proizvoda

Brza i diskretna zaštita zahvaljujući tehnologiji microPROTEX™

TENA Lady Slim pažljivo su oblikovani kako bi pružili učinkovitu zaštitu od istjecanja. Tehnologiju microPROTEX™ odlikuje dubinsko tkanje mješavine ultraupijajućih materijala koje pruža upijanje kada je to potrebno te osigurava potrebnu zaštitu, ali i željenu diskreciju. Uz TENA Lady Slim osjećat ćete bezbrižnost i samopouzdanje.

Puno više upijaju nego obični dnevni ulošci

TENA Lady tanki ulošci imaju jedinstvenu ultratanku jezgru koja dvostruko više upija od običnih dnevnih uložaka. Sadrže upijajuće mikrogranule koje trajno zadržavaju mokraću. TENA Lady tanki ulošci održavaju suhoću, svježinu i zaštitu.

Svilenkasto meki i nježni

TENA Lady tanki ulošci svilenkasto su meki poput tkanine i iznimno nježni za kožu. Zato su ulošci TENA Lady tako udobni – vjerojatno ćete zaboraviti da ih nosite.

QuickDry Top-sheet gornji sloj za trenutnu suhoću

TENA Lady ulošci imaju perforiranu površinu koja trenutno upija tekućinu tako da koža ostaje svježa i suha. TENA Lady pomoći će vam da se osjećate ugodno i suho što god da se dogodi.

Trostruka zaštita – suho, sigurno i bez neugodnih mirisa

Svi TENA Lady proizvodi nude vam TROSTRUKU zaštitu od istjecanja,  mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan i svaku noć.

Dermatološki ispitano

Svi materijali na proizvodu dermatološki su ispitani te su sigurni i nježni za kožu.

Činjenice o proizvodu

Moć upijanja