TENA Lady Ultra Mini

TENA Lady Ultra Mini daju TROSTRUKU ZAŠTITU od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. Oblikovani za maksimalnu diskreciju, ovi mali, svilenkasto meki i udobni tanki ulošci mnogo bolje upijaju nego obični dnevni ulošci. TENA Lady Ultra Mini ulošci rješavaju mali gubitak urina u trenu.

  • Puno više upijaju nego obični dnevni ulošci
  • Sustav suzbijanja neugodnih mirisa Fresh Odour Control za svježinu i samopouzdanje
  • Trostruka zaštita – suho, sigurno i bez neugodnih mirisa

Opis proizvoda

Puno više upijaju nego obični dnevni ulošci

TENA Lady tanki ulošci imaju jedinstvenu ultratanku jezgru koja dvostruko više upija od običnih dnevnih uložaka. Sadrže upijajuće mikrogranule koje trajno zadržavaju mokraću. TENA Lady tanki ulošci održavaju suhoću, svježinu i zaštitu.

Sustav suzbijanja neugodnih mirisa Fresh Odour Control za svježinu i samopouzdanje

Ne dopustite da vas lagani gubitak urina omete. TENA Lady tanki ulošci sadrže sustav suzbijanja neugodnih mirisa Fresh Odour Control s aktivnim mikrogranulama koje smanjuju nastanak neugodnih mirisa. S TENA Lady ulošcima osjećat ćete se svježe i samopouzdano što god da se dogodi.

Trostruka zaštita – suho, sigurno i bez neugodnih mirisa

Svi TENA Lady proizvodi nude vam TROSTRUKU zaštitu od istjecanja,  mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan i svaku noć.

Dermatološki ispitano

Svi materijali na proizvodu dermatološki su ispitani te su sigurni i nježni za kožu.

Svilenkasto meki i nježni

TENA Lady tanki ulošci svilenkasto su meki poput tkanine i iznimno nježni za kožu. Zato su ulošci TENA Lady tako udobni – vjerojatno ćete zaboraviti da ih nosite.

QuickDry Top-sheet gornji sloj za trenutnu suhoću

TENA Lady ulošci imaju perforiranu površinu koja trenutno upija tekućinu tako da koža ostaje svježa i suha. TENA Lady pomoći će vam da se osjećate ugodno i suho što god da se dogodi.

Činjenice o proizvodu

Moć upijanja

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.