Svakodnevne životne situacije i inkontinencija

Baka i unuka drijemaju na sofi

Recite DA dobrim stvarima u životu

Putovanje, odlazak na plažu ili odlazak u krevet na ugodan počinak nakon napornog dana. Potpuno uživanje u životu je ljudsko pravo, a oslabjeli mjehur vas ne bi smio sprječavati da radite ono što želite. TENA Lady proizvodi razvijeni su prema iskustvima korisnika i nude asortiman proizvoda raznih oblika, veličina i moći upijanja koji odgovaraju individualnim potrebama. 
 
Asortiman uključuje zaštitu pri inkontinenciji od najslabijih do najzahtjevnijih situacija, čak i onih s kojima se najteže nositi. Želimo da odete na taj izlet vikendom, na zabavu na plaži i putovanje. Nemojte dopustiti da vam  oslabjeli mjehur stane na put.
 
Pridržavajte se ovih savjeta kako biste se lakše nosili s inkontinencijom i slabim mjehurom dok putujete ili ako se samo želite noću dobro naspavati:
 
  • Kontrolirajte unos tekućina prije odlaska u krevet ili na putovanje zrakoplovom. Zapamtite, ako premalo pijete možete nadražiti mjehur i izazvati osjećaj da morate hitno na toalet. 
  • Planirajte svoje pauze za toalet prije odlaska na put. Pomoću Google Karti pronađite restorane, parkove i trgovačke centre u kojima možete upotrijebiti toalet i mirno nastaviti put.  
  • Dodajte Kegelove vježbe svojoj jutarnjoj rutini. Nekoliko minuta dnevno vježbanja mišića dna zdjelice može smanjiti rizik od istjecanja urina.
  • Preuzmite aplikaciju koja vas vodi do najbližeg toaleta. Postoje mnoge aplikacije te vrste na stranicama App Store ili Google Play.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.