TENA ProSkin odobrili su stručnjaci neovisne neprofitne organizacije Skin Health Alliance

  TENA ProSkin odobrili su stručnjaci neovisnog saveza Skin Health Alliance

  TENA ProSkin proizvodi osmišljeni su da vam pomognu pružiti najbolju njegu za osjetljivu kožu, za koju znamo da je jedan od glavnih prioriteta naših kupaca. Naši proizvodi uvijek su razvijeni uz pomoć naših kupaca, te su dizajnirani imajući na umu njihove potrebe. Odobrenje neovisne neprofitne organizacije za zdravlje kože Skin Health Alliance (SHA) dobiva se samo ukoliko su zadovoljeni strogi standardi sigurnosti, učinkovitosti, etike i održivosti. Upravo ti visoki standardi dio su naše predanosti pri stvaranju kvalitetnih proizvoda kojima naši kupci vjeruju.

  TENA ProSkin Slip super

  Podižemo standarde skrbi

  Želimo da naši kupci imaju potpuno povjerenje u TENA ProSkin proizvode. Kako organizacija Skin Health Alliance (SHA) neovisno procjenjuje istraživanja i razvoj iza proizvoda za njegu kože, njihova preporuka daje našim kupcima sigurnost da su vodeći stručnjaci za zdravlje kože uvjereni u kvalitetu TENA ProSkin proizvoda. Uvijek nastojimo inovirati i poboljšati naše proizvode kako bismo vam pomogli u podizanju standarda skrbi za osobe koje žive s inkontinencijom.

  Skin Health Alliance (SHA) logo

  Odaberite zajamčenu kvalitetu proizvoda

  Kada na proizvodima TENA ProSkin vidite logo Skin Health Alliance (SHA), možete biti sigurni da su proizvodi TENA ProSkin blagi za kožu, da su prednosti za zdravlje kože TENA ProSkin proizvoda neovisno potvrđene i da proizvodi TENA ProSkin imaju minimalan utjecaj na okoliš.

  Stavite zdravlje kože u fokus

  Posvećen očuvanju zdravlja kože, Skin Health Alliance (SHA) vodeća je međunarodna organizacija za zdravlje kože koja radi s dermatolozima, znanstvenicima i industrijom za njegu kože. SHA nudi korisnicima jamstvo standarda u očuvanju zdravlja kože. Njihov stručni odbor dodijelio je profesionalnu podršku proizvodima za zaštitu kože koji nose logo SHA. Kao dio svoje misije, SHA daje potporu dobrotvornim ustanovama za zdravlje kože širom svijeta.

  Gospođa s inkontinencijom uživa u čaju

  Radimo ka poboljšanju zdravlja kože

  S TENA ProSkin asortimanom proizvoda želimo pružiti najbolju podršku našim kupcima u održavanju osjetljive kože zdravom. Zato smo osigurali da su svi TENA ProSkin proizvodi ocijenjeni i odobreni od strane stručnjaka, znanstvenika i dermatologa neovisne neprofitne organizacije za zdravlje kože Skin Health Alliance (SHA).

  Težimo ka održivosti

  Brinemo o okolišu, baš kao i naši kupci. Skin Health Alliance (SHA) ocjenjuje utjecaj istraživanja, dizajna, proizvodnje, pakiranja i zbrinjavanja proizvoda za njegu kože na okoliš tako da naši kupci mogu biti sigurni da TENA ProSkin doseže najviše standarde održivosti.