Specijalne krpe i kreme za čišćenje

    Nježne specijalne krpe, tkanine i kreme za čišćenje za njegu kože pri inkontinenciji

    Dobra rutina čišćenja ključna je za sprečavanje iritacije kože. Odaberite među širokim asortimanom vlažnih maramica za čišćenje, suhih specijalnih krpa za brisanje, pjene za pranje i drugih proizvoda za čišćenje za njegu kože pri inkontinenciji. TENA proizvodi za čišćenje nježna su alternativa za sapun i vodu. Nježno čiste i štite čak i najosjetljiviju kožu koja je iznimno krhka.

    Svi su proizvodi pažljivo razvijeni za njegu pri inkontinenciji, idealni su tijekom mijenjanja inkontinencijskih proizvoda ili čišćenja cijelog tijela u krevetu ili u toaletnom prostoru. Odlično za često čišćenje kada sapun i voda mogu dodatno isušiti kožu. Iako upijajući proizvodi smanjuju kontakt kože s vlagom, naš asortiman za njegu kože zadužen je za nježno čišćenje i zaštitu kože.

    TENA proizvodi za čišćenje osobito su nježni za krhku kožu, ali su uvijek učinkoviti. Sve specijalne krpe za brisanje oblikovane su i u prikladnoj veličini za odrasle. Pronađite proizvod za čišćenje pri inkontinenciji koji je najbolji za vaše potrebe i održavajte kožu svježom, čistom i zdravom.

    Ruka koja upotrebljava TENA vlažnu maramicu za čišćenje