Inovativni proizvodi

TENA Slip i TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™

U TENA timu razumijemo izazove koji dolaze kod održavanja zdrave kože. Novi proizvodi TENA Slip i TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™ u potpunosti su prozračna inovacija koja je sigurna, udobna i nježna prema koži. 88 % svih njegovatelja primijetilo je dobre rezultate za kožu prilikom upotrebe proizvoda TENA Slip sa sustavom ConfioAir™. [1]

Pročitajte više o ovom proizvodu

TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™

TENA Pants

Upijajuće gaćice TENA Pants nose se kao obično donje rublje i udobne su i sigurne. Tehnologija FeelDry™ brzo upija velike količine urina u jezgru i dalje od kože čime se značajno smanjuje rizik od osipa i infekcija.

Pročitajte više o ovom proizvodu

TENA Pants

Reference:

1Rezultati na osnovi ankete koju je provela tvrtka Essity 2012. s muškarcima iznad 40 u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji, Rusiji i Meksiku. Nizozemsko Ministarstvo zdravlja, socijalne skrbi i sporta. Uspješni programi u Institucijama za njegu, 2006. (engleska verzija).
2Essity dokumentirani podaci: Sva se statistika zasniva na prosječnim postotcima između 85 – 181 TENA rješenja studija slučaja u svijetu, uglavnom u Europi, ali i u SAD-u, Kanadi i Kini. Rezultati variraju diljem država i ustanova za njegu ovisno o okolnostima u kojima je svaka ustanova za njegu bila prije primjene TENA Solutions. 2011-13.