Inovativni proizvodi

  TENA Slip i TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™

  U TENA timu razumijemo izazove koji dolaze kod održavanja zdrave kože. Novi proizvodi TENA Slip i TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™ u potpunosti su prozračna inovacija koja je sigurna, udobna i nježna prema koži. 88 % svih njegovatelja primijetilo je dobre rezultate za kožu prilikom upotrebe proizvoda TENA Slip sa sustavom ConfioAir™. [1]

  Pročitajte više o ovom proizvodu

  TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™

  TENA Pants

  Designed to keep the wearer safe even with moderate to heavy urine leakage, TENA Pants are worn like regular underwear and are both comfortable and secure. The FeelDry™ technology rapidly absorbs large quantities of urine into the core and away from the skin, which reduces the risk of skin rashes and infections significantly.

  Read more about this product

  TENA Pants

  Reference:

  1Rezultati na osnovi ankete koju je provela tvrtka Essity 2012. s muškarcima iznad 40 u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji, Rusiji i Meksiku. Nizozemsko Ministarstvo zdravlja, socijalne skrbi i sporta. Uspješni programi u Institucijama za njegu, 2006. (engleska verzija).
  2Essity dokumentirani podaci: Sva se statistika zasniva na prosječnim postotcima između 85 – 181 TENA rješenja studija slučaja u svijetu, uglavnom u Europi, ali i u SAD-u, Kanadi i Kini. Rezultati variraju diljem država i ustanova za njegu ovisno o okolnostima u kojima je svaka ustanova za njegu bila prije primjene TENA Solutions. 2011-13.