Libero Comfort 4

Napravljeno za bebe težine 7-11 kg. Ova je pelena tanka i mekana s rastezljivim stranama i uistinu mekanom lastikom, barijerama za istjecanje oko nogu koje se udobno prilagođavaju bebinom tijelu te je sigurna protiv istjecanja. Nema losiona i napravljena je od prozračnih materijala kako bi koža bebe bila ugodno suha.

  • Prozračan materijal koji održava bebinu osjetljivu kožu suhom
  • Mekana lastika proizvod čini podatnijim i mekšim oko nogu i sprječava propuštanje
  • Visokoupijajuća jezgra sprečava propuštanja

Opis proizvoda

Prozračan materijal koji održava bebinu osjetljivu kožu suhom

Libero ima mekan, prozračan, netkan vanjski materijal koji omogućava cirkulaciju zraka te bebinu osjetljivu kožu održava suhom i ugodnom te smanjuje iritaciju.

Mekana lastika proizvod čini podatnijim i mekšim oko nogu i sprječava propuštanje

Libero pelene napravljene su od mekanog materijala koji je nježan prema bebinoj koži. Rastezljiv dio oko nogu pruža odlično pristajanje. Tanka i meka jezgra omogućuje prianjanje između nogu. Bez obzira na to sjedi li beba ili leži, stoji ili hoda, pelena se lako prilagođava njezinim pokretima.

Visokoupijajuća jezgra sprečava propuštanja

Sve Libero pelene imaju iznimno upijajuću jezgru koja pruža do 12 sati suhoće. Ovaj velik kapacitet upijanja u kombinaciji s učinkovitim barijerama za propuštanje na peleni bebinu kožu održava suhom.

Rastezljive bočne strane i pojas oko struka. Prianja uz bebin struk za bolje pristajanje

Libero pelene napravljene su od mekanog materijala koji je nježan prema bebinoj koži. Lastika oko struka pruža savršeno pristajanje i sprječava propuštanje. Bez obzira na to sjedi li beba ili leži, stoji ili hoda, pelena se lako prilagođava njezinim pokretima i ostaje na mjestu.

Odobrenje eko-oznake Nordic Swan od 2009.

Vrlo smo ponosni što naši proizvodi imaju odobrenje eko-oznake Nordic Swan, službene eko-oznake nordijskih zemalja. Za dobivanje odobrenja potrebno je ispuniti visoke zdravstvene i ekološke zahtjeve. Kvaliteta i funkcija proizvoda također su dio vrednovanja. Nordic Swan ispituje ekološki utjecaj tijekom najvažnijih dijelova životnog ciklusa pelene. U tvrtki Essity pomno radimo na svim dijelovima životnog ciklusa pelene Libero, primjerice, odabir dobavljača materijala, kako proizvodimo pelene i kako biramo materijale.

Pričvršćivanje čičak-trakom radi udobnog prianjanja

Libero pelene pričvršćuju se na prednjoj strani čičak-trakom koja se može neograničeno puta otvarati i zatvarati dok se ne postigne savršena čvrstoća. Bez obzira je li dijete u sjedećem ili stojećem položaju, elastični pojas i čičak-traka prilagođavaju se djetetovim pokretima.

Težina

7kg to 11kg

Raspoloživo u pakiranjima:

  • Korisnički paket: 82 komada
  • Transportna jedinica: 3 paketa

Specifikacija proizvoda

Proizvod Veličina Težina
min
Težina
maks
Kom/
Pak
Kutija
Libero Comfort 4 4 7kg 11kg 82 246