Proizvod nove generacije TENA Lady Maxi - na Popisu pomagala

TENA Lady Maxi jedinstvena zaštita za urinarnu inkontinenciju na Popisu pomagala

Ovi inovativni ulošci za inkontinenciju, sada su dostupni vašim pacijenticama na Popisu pomagala!

Tradicionalni vs TENA Lady Maxi uložak

Jedinstvena tehnologija InstaDRY™

Za pokretne žene s laganom do umjerenom inkontinencijom odabir odgovarajuće razine zaštite može biti težak. Veći proizvod zasigurno će pružiti visoku razinu upijanja i sigurnosti koja im je potrebna, ali dodatno samopouzdanje vjerojatno će biti narušeno veličinom uloška i neugodom koju bi mogle osjećati. S druge strane, diskretniji i udobniji ulošci ne mogu se nositi s iznenadnim velikim curenjima kao TENA Lady Maxi ulosci koji imaju jedinstvenu tehnologiju InstaDRYTM.
 
Brzo upija čak i veća iznenadna curenja, pružajući sigurnost i samopouzdanje. 
 
1. Jedinstvena jezgra osigurava da tekućina ulazi izravno u proizvod.
 
2. Uložak odmah upije tekućinu zahvaljujući inovativnom materijalu.
 
3. Tekućina se zadržava duboko u proizvodu, daleko od kože.

Tko mogu biti vaše inkontinentne pacijentice?

Women target groups

  • Trudnice i rodilje
  • Žene u menopauzi
  • Korisnice diuretika
  • Pretile osobe i osobe s dijabetesom

Zajedno činimo razliku

2000x900_TPW_staff-meeting-pharmacy-innovation

Inkontinencija je jedan od najvećih javnozdravstvenih problema koji utječe na tisuće pacijenata i njihovih bližnjih koji brinu o njima u Hrvatskoj. Starenjem populacije ovaj broj raste.
 
Essity je posvećen razvijanju i proizvodnji vodećih proizvoda za inkontinenciju pod robnom markom TENA. Već dugi niz godina, usredotočeni smo i na stručnu podršku zdravstvenim djelatnicima kroz pružanje aktualnih informacija i edukacija na području inkontinencije s ciljem zajedničkog djelovanja i daljnjeg poboljšanja kvalitete života pacijenata u vašoj praksi.  
 
Vodeći se time, Essity je razvio profesionalni edukativni program s opsežnim spektrom znanja i alata lako primjenjivih u svakodnevnoj praksi, a kako bi zajedno s vama olakšali svakodnevne izazove pacijentima s urinarnim poteškoćama. 
 
Budite dio našeg edukativnog programa!
 
Razvili smo profesionalni edukativni program lako primjenjiv u praksi, kako bi zajedno s vama pružili adekvatnu njegu i bolju kvalitetu života inkontinentnih pacijenata. Pacijenti trebaju vašu struènu pomoæ.

Reference:

* Conversion study 2018 na uzorku 88 žena; ostalih 24% žena istaknule su druge prednosti: diskrecija, suhoća i suzbijanje neugodnih mirisa
** Conversion study 2018 na uzorku 88 žena; ostalih 1% žena ne namjerava koristiti TENA Lady Maxi