TENA za ljekarne

Koristimo se našom stručnošću i iskustvom kako bismo vam pomogli zadovoljiti potrebe vaših pacijenata.

Rastuća potreba za njegom pri inkontinenciji

Ljekarne – ovo je područje za vas

TENA nudi najbolje proizvode i obilje korisnih spoznaja, koje želi podijeliti s ljekarnicima. Mi vam, ukratko, možemo pomoći da poboljšate kvalitetu života svojih kupaca i povećate njihovo zadovoljstvo. 
 
TENA proizvodi, zajedno s vašim savjetima i podrškom u ljekarni, daju vam priliku da uvelike poboljšate kvalitetu života svojih kupaca i ujedno povećate njihovu lojalnost.
 
Dobro došli na posebno za vas pripremljen izvor informacija o svemu što TENA nudi, no ova stranica nudi i mnogo više od toga: informirajte se o inkontinenciji i saznajte kako razgovarati s korisnicima i srodnicima koji ih njeguju te kako pružiti korisne potrošačke savjete, koji jačaju vaš ugled u očima vaših kupaca.

Jeste li znali?

Četvrtina muškaraca iznad 40 godina [1] i žena iznad 35 [2] imaju problem s curenjem urina. A s rastućom starijom populacijom ta je brojka još veća. To je značajan udio vaših pacijenata, od kojih je mnogima neugodno o tome razgovarati te ne upotrebljavaju odgovarajuću zaštitu.[3-5] 

To znači prilagođavanje njihovog životnog stila stanju što utječe na samopouzdanje i kvalitetu života.[6] No, zajedno to možemo promijeniti. 

U TENA timu imamo više od 50 godina iskustva u njezi pri inkontinenciji te smo predani pokretanju razgovora i pomaganju kako biste pružili odgovarajuće proizvode na ispravan način za svakog od klijenata. 

Uz edukativnu i marketinšku podršku prodaji pružamo vam pomoć u pristupu pacijentu. S inovativnim TENA asortimanom koji zadovoljava različite potrebe pomažemo vam u individualnom pristupu pacijentima s inkontinencijom s kojima činite istinsku razliku.

TENA Inovacije

TENA Lady Pants

Sada s novim, ženstvenim dizajnom, TENA Lady Pants najviše sliče donjem rublju od svih naših gaćica. Nudeći trostruku zaštitu od curenja, neugodnog mirisa i vlage, TENA Lady Pants omogućuju ženama osjećaj suhoće i zaštite dok istodobno mogu biti ono što jesu.
Dvostruko više žena preferiraju naše nove TENA Lady Pants.[6]

Pročitajte više o ovom proizvodu

TENA Lady Pants

TENA Slip i TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™

U TENA timu razumijemo izazove koji dolaze kod održavanja zdrave kože. TENA Slip sa sustavom ConfioAir™ u potpunosti su prozračna inovacija koja je sigurna, udobna i nježna prema koži. 88 % svih njegovatelja primijetilo je dobre rezultate za kožu prilikom upotrebe proizvoda TENA Slip sa sustavom ConfioAir™. [4]

Pročitajte više o ovom proizvodu

TENA Slip i TENA Comfort sa sustavom ConfioAir™

TENA Pants

Upijajuće gaćice TENA Pants nose se kao obično donje rublje i udobne su i sigurne. Tehnologija FeelDry™ brzo upija velike količine urina u jezgru i dalje od kože čime se značajno smanjuje rizik od osipa i infekcija.

Pročitajte više o ovom proizvodu

TENA Pants

Reference:

1Irwin DE et al. Svjetske procjene učestalosti simptoma donjeg urinarnog trakta, preaktivnog mokraćnog mjehura, urinarne inkontinencije i blokade izlaznog kanala mjehura. BJUI 2011;108:1132-1139.
2Abrams et al. Inkontinencija, 5. izdanje 2013. 5. međunarodno savjetovanje o inkontinenciji. Pariz. Veljača; 2012.
3Dojmovi o razgovoru sa srodnicima i/ili prijateljima o slučajnom gubljenju urina; IPSOS praćenje, korisnici u dobi 35 – 45 godina, SAD, FR, NJEM 2010.  
4Essity studija 2013, muškarci u dobi 40+, VB, SAD, NJEM, IT, MEKS, RU, metodologija samostalnog izvješćivanja, podaci dokumentirani, neobjavljeni.
5Ostala rješenja uključuju ženske sanitarne tanke uloške i proizvode, lijekove, operaciju, dodavanje tkanine i privremenih materijala unutar donjeg rublja, bez rješenja; IPSOS praćenje zdravlja, korisnici u dobi 35 – 45 godina, SAD; FR, VB, NJEM, 2010. 
6ICS vijeće za promicanje njege za inkontinenciju. Svjetski tjedan inkontinencije. Dostupno na: http://www.ics.org/committees/continencepromotion/wcw