TENA za zdravstvene djelatnike

TENA nudi prilagođenu podršku i smjernice koji vam svaki put osiguravaju pouzdan odabir za njegu pacijenta.

Pomažemo ljudima da žive život punim plućima

Sve brojnije stanovništvo starije dobi znači da na inkontinenciju vjerojatno trošite sve više vremena. No, ne radi sa samo o starijim osobama – inkontinencija može pogoditi pacijente svih dobi. Imajte na umu da je TENA spremna pomoći. 

1 od 4 osobe ima problem s curenjem urina tijekom svog života. Usprkos tome, mnogim je pojedincima neugodno podijeliti svoje iskustvo pa se umjesto toga pokušavaju sami nositi s tim te tako gube na udobnosti i prilagodbi. [1, 2, 3]

Uz toliko osoba koje pate u tišini te stalno rastućom starijom populacijom, postoji stvarna potreba za personaliziranom njegom pri inkontinenciji. 

U TENA  timu razumijemo različite potrebe svakog pojedinca, bez obzira na to radi li se o laganoj zaštiti od povremenih curenja ili o potrebnoj maksimalnoj sigurnosti danju i noću.

S više od 50 godina iskustva u njezi za inkontinenciju, naš potpuni asortiman njege pri inkontinenciji i higijenskih proizvoda osigurava da možete propisati odgovarajući proizvod svaki put. U suradnji s TENA timom zajednički radimo kako bismo poboljšali kvalitetu života i napravili istinsku razliku.

Profesionalac

Stručni savjeti

U TENA timu razumijemo da je samopouzdanje tijekom propisivanja ključno. Zato smo razvili niz savjeta za odabir proizvoda i alate za e-učenje kako bismo vam pomogli u odabiru odgovarajućeg proizvoda svaki put. Nudeći stvaran uvid u iskustvo života s curenjem urina, naši stručni savjeti pomažu vam na putu stvaranja razlike sa svakom preporukom.

Kako vam možemo pomoći?

Možemo vam pomoći pri propisivanju odgovarajućih proizvoda i informiranju o primjerenoj skrbi pri inkontinenciji radi poboljšanja kvalitete života pacijenata svih dobi, kao i njihovih srodnika i profesionalnih njegovatelja. Za pacijente koji žive s blagom ili umjerenom inkontinencijom to često znači normalan život uz minimalne smetnje koje uzrokuju poremećaji mokraćnog mjehura. 

 

Za starije pacijente to može značiti izbjegavanje dramatičnih promjena u načinu života. Jednostavno rečeno, kućna njega može postati lakše održiva za sve strane. To ujedno smanjuje i pritisak na budžet – inkontinencija je i prečesto razlog zbog kojega pacijenti trebaju danonoćnu njegu u domu za starije i nemoćne. U odjeljku ravnoteža troškova i adekvatnog zbrinjavanja i sami možete vidjeti potencijalni učinak.  

 

U ostalim dijelovima web-stranice možete pronaći korisne savjete za zbrinjavanje inkontinencije i razgovor s pacijentima, detalje o podršci, koja pokriva sve aspekte skrbi o inkontinenciji od trudnoće do pomoći nemoćnima, opsežne informacije o proizvodima i druge korisne informacije koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Reference:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013.; 47(2): 296-302.
2Inkontinencija, Paul Abrams, Savjetovanje o inkontinenciji, 2005.
3IPSOS praćenje zdravlja, SAD, FR, VB, NJEM , 2010.
4Essity, Bolja njega, bolje zdravlje „Prema okviru za bolja rješenja za inkontinenciju". Edukativno izvještavanje o inkontinenciji.