Pomažemo ljudima da žive život punim plućima

Sve brojnije stanovništvo starije dobi znači da na inkontinenciju vjerojatno trošite sve više vremena. No, ne radi sa samo o starijim osobama – inkontinencija može pogoditi pacijente svih dobi. Imajte na umu da je TENA spremna pomoći. 

1 od 4 osobe ima problem s curenjem urina tijekom svog života. Usprkos tome, mnogim je pojedincima neugodno podijeliti svoje iskustvo pa se umjesto toga pokušavaju sami nositi s tim te tako gube na udobnosti i prilagodbi. [1, 2, 3]

Uz toliko osoba koje pate u tišini te stalno rastućom starijom populacijom, postoji stvarna potreba za personaliziranom njegom pri inkontinenciji. 

U TENA  timu razumijemo različite potrebe svakog pojedinca, bez obzira na to radi li se o laganoj zaštiti od povremenih curenja ili o potrebnoj maksimalnoj sigurnosti danju i noću.

S više od 50 godina iskustva u njezi za inkontinenciju, naš potpuni asortiman njege pri inkontinenciji i higijenskih proizvoda osigurava da možete propisati odgovarajući proizvod svaki put. U suradnji s TENA timom zajednički radimo kako bismo poboljšali kvalitetu života i napravili istinsku razliku.

Profesionalac

Stručni savjeti

U TENA timu razumijemo da je samopouzdanje tijekom propisivanja ključno. Zato smo razvili niz savjeta za odabir proizvoda i alate za e-učenje kako bismo vam pomogli u odabiru odgovarajućeg proizvoda svaki put. Nudeći stvaran uvid u iskustvo života s curenjem urina, naši stručni savjeti pomažu vam na putu stvaranja razlike sa svakom preporukom.

Kako vam možemo pomoći?

Možemo vam pomoći pri propisivanju odgovarajućih proizvoda i informiranju o primjerenoj skrbi pri inkontinenciji radi poboljšanja kvalitete života pacijenata svih dobi, kao i njihovih srodnika i profesionalnih njegovatelja. Za pacijente koji žive s blagom ili umjerenom inkontinencijom to često znači normalan život uz minimalne smetnje koje uzrokuju poremećaji mokraćnog mjehura. 

 

Za starije pacijente to može značiti izbjegavanje dramatičnih promjena u načinu života. Jednostavno rečeno, kućna njega može postati lakše održiva za sve strane. To ujedno smanjuje i pritisak na budžet – inkontinencija je i prečesto razlog zbog kojega pacijenti trebaju danonoćnu njegu u domu za starije i nemoćne. U odjeljku ravnoteža troškova i adekvatnog zbrinjavanja i sami možete vidjeti potencijalni učinak.  

 

U ostalim dijelovima web-stranice možete pronaći korisne savjete za zbrinjavanje inkontinencije i razgovor s pacijentima, detalje o podršci, koja pokriva sve aspekte skrbi o inkontinenciji od trudnoće do pomoći nemoćnima, opsežne informacije o proizvodima i druge korisne informacije koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Reference:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013.; 47(2): 296-302.
2Inkontinencija, Paul Abrams, Savjetovanje o inkontinenciji, 2005.
3IPSOS praćenje zdravlja, SAD, FR, VB, NJEM , 2010.
4Essity, Bolja njega, bolje zdravlje „Prema okviru za bolja rješenja za inkontinenciju". Edukativno izvještavanje o inkontinenciji.