Zadržite kontrolu uz TENA Men

Navikli ste upravljati svim aspektima života, zato nemojte dopustiti da vas curenje urina u tome spriječi. Uz TENA Men možete kontrolirati curenje urina i nastaviti gospodariti svojim životom.

Ostati aktivan uz oslabljeni mjehur

Postoje mnogi načini na koje možete kontrolirati svoj život i nastaviti ga živjeti onako kako želite, bez obzira na vrstu curenja urina koju imate.

Navodimo nekoliko brzih savjeta koji mogu pomoći i omogućiti vam da kontrolirate oslabljeni mjehur.

  • Obavite to prije polaska – pražnjenje mjehura prije planirane aktivnosti može vam pomoći da se opustite.
  • Znanje je moć – ako unaprijed znate gdje je toalet, to vam može pomoći da svoje aktivnosti planirate bolje te ne morate grčevito tražiti toalet kada vam je sila. Ako namjeravate gledati utakmicu uživo, možete, primjerice, probati dobiti sjedala blizu toaleta.

Pročitajte više

Povezani članci

O muškoj inkontinenciji

Jedan od svaka četiri muškarca preko 40 godina* imaju problem s curenjem urina, koje je poznato i kao inkontinencija. Najbolji je način za pronalaženje rješenje saznati više o tome kako inkontinencija funkcionira.

Vježbe dna zdjelice

Kontrola mjehura može se poboljšati uz pomoć odgovarajućih vježbi. Vježbe dna zdjelice, poznate i kao Kegelove vježbe mogu pospješiti sprečavanje, smanjenje ili upravljanje problemima s curenjem urina.

Izlaziti van s curenjem urina

Mnogi muškarci koji imaju curenje urina ustručavaju se od društvenih aktivnosti. Strah od curenja urina može biti prepreka, ali s ispravnim planom možete ostati zaštićeni od curenja i zadržati samopouzdanje.