Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

Zadržite kontrolu uz TENA Men

Navikli ste upravljati svim aspektima života, zato nemojte dopustiti da vas curenje urina u tome spriječi. Uz TENA Men možete kontrolirati curenje urina i nastaviti gospodariti svojim životom.

Ostati aktivan uz oslabljeni mjehur

Postoje mnogi načini na koje možete kontrolirati svoj život i nastaviti ga živjeti onako kako želite, bez obzira na vrstu curenja urina koju imate.

Navodimo nekoliko brzih savjeta koji mogu pomoći i omogućiti vam da kontrolirate oslabljeni mjehur.

  • Obavite to prije polaska – pražnjenje mjehura prije planirane aktivnosti može vam pomoći da se opustite.
  • Znanje je moć – ako unaprijed znate gdje je toalet, to vam može pomoći da svoje aktivnosti planirate bolje te ne morate grčevito tražiti toalet kada vam je sila. Ako namjeravate gledati utakmicu uživo, možete, primjerice, probati dobiti sjedala blizu toaleta.

Pročitajte više

Povezani članci

Izlaziti van s curenjem urina

Mnogi muškarci koji imaju curenje urina ustručavaju se od društvenih aktivnosti. Strah od curenja urina može biti prepreka, ali s ispravnim planom možete ostati zaštićeni od curenja i zadržati samopouzdanje.

Ostati aktivan uz curenje urina

Postoje mnogi načini na koje možete kontrolirati i nastaviti ga živjeti onako kako želite, bez obzira na vrstu curenja urina koju imate.

Kako razgovarati o curenju urina

Razgovor o osobnim problemima može se činiti neugodnim, ali je ključ za pronalaženje rješenja iskren i otvoren razgovor s liječnikom i najmilijima.