Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

Pravila privatnosti

Politika obrade osobnih podataka

Cilj je tvrtke Essity Health and Hygiene AB („Essity“) i njenih podružnica („Essity“ ili „grupa Essity“) da sve osobe čije osobne podatke tvrtka Essity obrađuje mogu u svakom trenutku biti sigurne da će njihova privatnost biti poštivana te da se obraća potrebna pažnja vezana uz njihove osobne podatke. Pročitajte i Pravilnik ponašanja grupe Essity.
 
Tvrtka Essity će postupati sukladno važećim nacionalnim zakonima o zaštiti podataka kojima je regulirano prikupljanje i korištenje podataka vezanih uz pojedinca („osobni podaci“) kao i uz ova Pravila privatnosti. Svrha ovih Pravila privatnosti jest iznijeti principe kojima se određuje upotreba osobnih podataka koje vi dajete nama ili koje mi dobivamo od vas. Tvrtka Essity ili relevantna podružnica, sukladno ovdje navedenom ili na relevantnoj stranici, ima ulogu kontrolora podataka odgovornog za obradu ovdje opisanih osobnih podataka.
 
Informacije – osobni podaci

Osobni podaci, uključujući podatke kao što su imena i adrese koje dajete tvrtki Essity, mogu se obrađivati ručno kao i računalno. Osobni podaci koje pružate obrađivat će se u svrhu (i) administriranja bilo kakvog zahtjeva od vas ili sporazuma s vama, (ii) pružanja informacija i usluga vezano uz takve zahtjeve ili sporazume kao i za (iii) marketing te praćenje kupca i (iv) razvoj prodaje/proizvoda, sve sukladno odredbama tvrtke Essity. Pružanjem osobnih podataka suglasni ste i pristajete na obvezu uvjetima navedenima u ovim Pravilima privatnosti i Uvjetima korištenja.
 
Bilo koji posjet stranicama tvrtke Essity može rezultirati registriranjem IP adrese koja se koristi za takav pristup. IP adrese koristimo i za mjerenje korištenja stranica tvrtke Essity. (IP adresa predstavlja jedinstveni broj koji omogućuje da se ponekad identificira korisnikova veza na internet i automatski ju dodjeljuje vaš internetski preglednik prilikom svakog posjeta web stranici). Takvo mjerenje može obuhvaćati i prikupljanje informacija o tome kako koristite stranicu, što može također uključivati nadzor korištenja stranice kako bi se tvrtki Essity pomoglo poboljšati stranicu, personalizirati vaš doživljaj obradom podataka koje vidite, optimiziranjem vašeg korisničkog iskustva te određivanjem učestalosti korištenja. To se može također odnositi i na bilo koji korisnički račun koji imate kod tvrtke Essity. Možemo provoditi i statističku analizu prikupljenih podataka.
 
Osjetljive informacije
 
Ako nam dobrovoljno pružate osjetljive informacije o sebi (na primjer, informacije vezane uz vaše fizičko zdravlje), time tvrtki Essity dajete svoj pristanak na obrađivanje osjetljivih osobnih podataka u svrhe iznesene u ovim Pravilima privatnosti (te bilo kakvoj obavijesti o upotrebi podataka koja se pruža vezano uz takvo prikupljanje) do opsega gdje je potreban vaš pristanak, sukladno važećem zakonu.
 
Odavanje osobnih podataka trećim stranama
 
Tvrtka Essity može pružati vaše osobne podatke trećim stranama kao što je to npr. partner ili distributer naših proizvoda kako bi se ispunila svrha u koju su prikupljani. Podaci koje pružite mogu se poslati drugim stranama grupe Essity i/ili poslovnim partnerima koji se nalaze u zemljama unutar kao i izvan Europske unije.
 
Molimo vas da pažljivo pristupate odavanju osobnih podataka na mreži. Vaša je odgovornost zadržati sigurnost svojih lozinki i osobnih podataka. Vaše korištenje ove stranice podrazumijeva i prihvaćanje te pretpostavljanje tih rizika.
 
Pristup i ispravljanje osobnih podataka
 
Imate li bilo kakvih pitanja vezano uz obradu vaših osobnih podataka ili ako smatrate da su podaci koje smo mi obradili netočni ili nepotpuni, obratite se tvrtki Essity, što je jasno navedeno na stranici. Sukladno lokalnim zakonima o zaštiti podataka, može vam se omogućiti pristup i ispravljanje vaših osobnih podataka. Pridržavat ćemo se takvih prava što je više moguće kako bismo ispunili svoje pravne obaveze.
 
Kontakt za pružatelja usluge vezano uz ova Pravila privatnosti je tvrtka Essity na adresi Tuškanova 37, 10 000 Zagreb ili putem e-pošte na info@tena.hr.