TENA Men proizvodi ili rješenja iz kućne radinosti?

Urin vam nekontrolirano curi, imate inkontinenciju i hitnu potrebu za odlaskom na toalet? Jeste li znali da 1 od 4 muškarca iznad 40 godina doživi neki oblik inkontinencije - muškarci imaju osjećaj da više ne mogu biti spontani, da njihov seksualni život, muževnost čak i san su pogođeni. Zašto onda samo 5% muškaraca koristi proizvode specijalno dizajnirane pri inkontinenciji u obliku uloška, a ostatak se nosi s inkontinencijom bez ikakve podrške.

Mnogo muškaraca koristi zaštitu koju sami naprave kao što su toaletni papir, maramice, papirnati ručnici ili čak nošenje duplog sloja donjeg rublja. Ova rješenja mogu biti u redu kratkoročno - ali kratko vrijeme. Ovakva rješenja ne prijanjaju tijelu ispravno, ne štite od neugodnih mirisa i istjecanja urina. Uz to nisu diskretna i udobna. Ona mogu zaštititi kratkoročno ali ne nude osjećaj sigurnosti pri aktivnostima kao što su sport, druženje s prijateljima ili slično. 
 
Kako se nositi s ovim problemom? Postoji zaštita specijalno dizajnirana za muškarce pri inkontinenciji u obliku uložaka TENA Men s kojom je kontrola u vašim rukama. Koja je razlika između uložaka specijalno dizajniranih za muškarce TENA Men i rješenja iz kućne radinosti poput maramica, toaletnog papira ili vate:
 
  1. Pristaju anatomiji muškog tijela - TENA Men proizvodi dizajnirani su prema anatomiji muškog tijela kako bi pružili potpunu sigurnost od istjecanja - bez pomicanja ili potrebe da ih pomičete ili ponono postavljate nakon što ih jednom namjestite. Tako da nema neugodnih pokreta kako bi ga namjestili u javnosti. 

  2. Moć upijanja - kada toaletni papir kojeg ste namjestili kako bi vas zaštitio od istjecanja krene propuštati sa strane - sjetite se kako proizvodi specijalno dizajnirani pri inkontinenciji su dizajnirani kako bi udobno pristajali i zaključali u svojoj jezgri vlagu i urin, kako bi se vi sojećali i bili suhi i sigurni duže vrijeme.

  3. Sprječavaju neugodne mirise – dodatna prednost TENA Men uložaka je ta da sprječavaju neugodne mirise. Tako da se ne morate brinuti o neugodnim mirisima za vrijeme aktivnosti ili druženja s prijateljima. 

  4. Tanki i diskretni – TENA Men ulošci dizajnirani su tako da pružaju diskreciju prilikom nošenja odnosno toliko su tanki da se ne vide pri nošenju, a pružaju sigurnost pri istjecanju. Toliko tanki i sigurni da ćete zaboraviti da ih nosite što je teško zamisliti s proizvodima iz kućne radinosti.
 
Isprobajte TENA Men i pridružite se milijunima muškaraca koji drže kontrolu u svojim rukama i uživaju u životu bez obzira na inkontinenciju. 

TENA Men proizvodi

Pogledajte naše proizvoode

Za lagano do jako istjecanje urina, pogledajte naš asortiman uložaka i upijajućih gaćica za muškarce.

Asortiman uložaka