Savjeti

Uživajte u dobrom životu uz savjete o istjecanu urina od muškaraca koji znaju o čemu je riječ. Skupili smo sve informacije koje su vam potrebne izravno od stručnjaka.

Savjeti

Hidratacija

Hidratacija

Nemojte smanjivati unos vode. Možda mislite da će izbjegavanje tekućine smanjiti curenja, ali samo će dovesti do dehidracije i mogućnosti da urin postane gušći. Gušći urin može dovesti do infekcija mjehura, a to nitko ne želi.
Umjerenost

Umjerenost

Okidači kao što je kofein, alkohol i umjetna sladila mogu povećati potrebu odlaska na toalet. Bez brige, ne morate se odreći dobrog života, ali smanjena konzumacija kofeina, primjerice, izuzetno će vam koristiti.
Prestanite pušiti

Prestanite pušiti

Već znate da je pušenje štetno za zdravlje, no još jedan razlog za prestanak neće vam škoditi. Primjerice, jeste li znali da duhan može pogoršati simptome urinarnog trakta? Da ne spominjemo činjenicu da kašljanje koje dolazi uz pušenje ne pomaže u borbi protiv curenja urina.
Opustite se

Opustite se

Stres nije nikada ugodan, osobito ne zato jer može uzrokovati curenje urina ili pogoršati simptome. Prakticiranjem opuštajućih tehnika kao što su vježbe disanja i meditacija, možete postati bolji kod kontroliranja mjehura.

Svjedočanstvo

Savjet o unosu tekućine koji je za mene funkcionirao. Smanjite unos tekućine nekoliko sati prije odlaska u krevet.

Krešo

67

Svjedočanstvo

Ne želim da moje kolege primijete iskorištene uloške u košu za smeće u toaletu pa ih zamotam u toaletni papir prije bacanja.

Tihomir,

42