I evo odgovora

100% diskretan. 100% siguran.

Bok, ja se zovem Stirling Gravitas, karizmatičan sam lik koji govori o curenju urina. Kontrola je više nego samo korištenje pravog proizvoda, postoje i načini života koji ti mogu pomoći u rješavanju curenja urina. Evo nekoliko stvari koje sam naučio na svojim putovanjima.

Savjeti mudraca kontrole curenja urina, Stirling Gravitasa

Stirling Gravitas naručuje kavu u baru.

Smanji unos kofeina

Prilikom posjeta Fudanu, poslužena mi je savršena šalica kave. Mala. Kava je diuretik, a previše kave neće vam pomoći u kontroli. Dakle, smanjite količinu i broj šalica kave koji popijete.

Stirling Gravitas nezainteresirano gleda u pivo.

Umjereno s alkoholom

Ne smeta mi piće nakon dugog dana igranja tenisa i dijeljenja autograma, ali jedno je dovoljno. Umjerenost u alkoholu stvar je zdravog razuma, a pomaže mi i da držim kontrolu.

Stirling Gravitas wearing a japanese gi for martial arts.

Vježbaj svaki dan

Dižem kada ne trčim maraton ili ne igram polo. Zašto? Jer...kontrola. Redovito vježbanje može pomoći u smanjenju curenja. I ne zaboravit stisnuti. Zamisli to kao fleksiranje mišića dna zdjelice. U ovom videu možeš saznati više. Here’s a video where you can learn more.

1 od 4 muškarca

Pričaj o tome!

Znaš li što sam saznao na svom putovanju? Svaki peti čovjek na zemlji je Kinez. Također sam saznao da 1 od 4 muškarca iskusi istjecanje urina. Mnogo je ljudi koji trebaju kontrolu i najbolji način da im se pomogne je razgovor s njima kako bi i oni prestali upotrebljavati inferiorne proizvode.

Stirling Gravitas na kartanju.

Izaberi proizvod kojem vjeruju milijuni muškaraca

TENA upijajući štitnici za muškarce sada su 20% tanji nego prije, ali jednako sigurni. Oni su 100% diskretni i oblikovani su tako da odgovaraju muškoj anatomiji. Svi dolaze pojedinačno upakirani u omot, tako da ih je lako gurnuti jedan u džep, baš kao i maramicu. Pazi da ne ispušeš nos u to.

Naruči besplatni uzorak

TENA je brend kojem vjeruju milijuni muškaraca. Zanima te zašto? Naruči besplatni uzorak i saznaj.

Muški šttnici asortiman

Novi TENA Men upijajući štitnici za neprimjetnu zaštitu