Pronađite svoj oblik

Niste sigurni koji bi vam TENA Lady proizvod mogao odgovarati? 
Pronađite odgovarajući proizvod odabirom izjave koja odgovara vašem stanju.

Koliko često vam se dogodi istjecanje urina i u kojim količinama izgubite urin?

Povremeno ispustim po koju kap, tu i tamo.

TENA Lady Slim Ultra Mini

Posebno izrađen za žene s lagano oslabjelim mjehurom  kada uživaju u aktivnostima ili tijekom kašljanja ili kihanja, ovaj dnevni uložak normalne veličine sprječava vlagu i neugodne mirise pružajući diskretnu zaštitu od laganog istjecanja urina. Osim što je mekan i svilenkast, sa ženstvenim uzorkom, TENA Lady Slim Ultra Mini sadrži tehnologiju microPROTEX™ zahvaljujući kojoj instantno suzbija mirise i vlagu. Jer je diskrecija jednako važna kao sigurnost.

Povremeno dolazi do istjecanja urina, ali u velikoj količini

TENA Lady Normal

TENA Lady Normal ulošci s anatomski oblikovanom zonom suhoće DRYZone daju TROSTRUKU ZAŠTITU od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. TENA Lady Normal ulošci diskretni su kao ulošci za mjesečnicu, ali mnogo bolje upijaju, pa ćete istog trena osjetiti suhoću i udobnost što god da se dogodi.

Često dolazi do istjecanja s povremenim jačim protokom urina.

TENA Lady Extra

TENA Lady Extra s Body Shaped DRYZone pruža vam TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, neugodnog mirisa i vlage. TENA Lady Extra ulošci jednako su diskretni kao obični higijenski ulošci, ali puno bolje upijaju urin pa ćete se osjećati suho i udobno bez obzira na situaciju.

Događaju mi se jaka i velika istjecanja urina.

TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi s jedinstvenom tehnologijom InstaDRY™ Zone koja čini uložak suhim  pruža TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, neugodnog mirisa i vlage. TENA Lady Maxi je siguran i bolje upija urin od običnog higijenskog uloška, specifično oblikovan za vrhunsku zaštitu pa se ćete se osjećati suho i udobno.

TENA Lady Pants Discreet

TENA Lady Pants jednokratne su gaćice sa ženstvenim uzorkom, mekane poput pamuka i izgledaju kao svakodnevno donje rublje te vam pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage.

TENA Pants Plus

TENA Pants Plus jednokratne su diskretne gaćice udobnog kroja uz tijelo. Uz niz inovativnih značajki nude TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage.

Ne mogu kontrolirati pražnjenje mjehura

TENA Pants Super

TENA Pants Super jednokratne su diskretne gaćice udobnog kroja uz tijelo. Uz niz inovativnih značajki nude TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage.