Pronađite svoj oblik

Niste sigurni koji bi vam TENA Lady proizvod mogao odgovarati? 
Pronađite odgovarajući proizvod odabirom izjave koja odgovara vašem stanju.

Koliko često vam se dogodi istjecanje urina i u kojim količinama izgubite urin?

Povremeno ispustim po koju kap, tu i tamo.

TENA Lady Ultra Mini

TENA Lady Ultra Mini daju TROSTRUKU ZAŠTITU od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. Oblikovani za maksimalnu diskreciju, ovi mali, svilenkasto meki i udobni tanki ulošci mnogo bolje upijaju nego obični dnevni ulošci. TENA Lady Ultra Mini ulošci rješavaju mali gubitak urina u trenu.

Povremeno dolazi do istjecanja urina, ali u velikoj količini

TENA Lady Normal

TENA Lady Normal ulošci s anatomski oblikovanom zonom suhoće DRYZone daju TROSTRUKU ZAŠTITU od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. TENA Lady Normal ulošci diskretni su kao ulošci za mjesečnicu, ali mnogo bolje upijaju, pa ćete istog trena osjetiti suhoću i udobnost što god da se dogodi.

Često dolazi do istjecanja s povremenim jačim protokom urina.

TENA Lady Extra

TENA Lady Extra ulošci s anatomski oblikovanom zonom suhoće Body Shaped DRYZone daju vam TROSTRUKU ZAŠTITU od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. TENA Lady Extra ulošci diskretni su kao ulošci za mjesečnicu, ali mnogo bolje upijaju, zbog čega ćete trenutno osjetiti suhoću i udobnost što god da se dogodi.

Događaju mi se jaka i velika istjecanja urina.

TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi ulošci s jedinstvenim sustavom brzog sušenja InstaDRY™ daju TROSTRUKU ZAŠTITU od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. TENA Lady Maxi ulošci nude visok stupanj sigurnosti i mnogo bolje upijaju od debelih uložaka za mjesečnicu, zbog ćega ćete osjećati trenutnu suhoću i udonost što god da se dogodi.

TENA Lady Pants Discreet

TENA Lady Pants jednokratne su gaćice sa ženstvenim uzorkom, mekane poput pamuka i izgledaju kao svakodnevno donje rublje te vam pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage.

TENA Pants Plus

TENA Pants Plus jednokratne su diskretne gaćice udobnog kroja uz tijelo. Uz niz inovativnih značajki nude TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage.

Ne mogu kontrolirati pražnjenje mjehura

TENA Pants Super

TENA Pants Super jednokratne su diskretne gaćice udobnog kroja uz tijelo. Uz niz inovativnih značajki nude TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.