TROSTRUKA ZAŠTITA od istjecanja, mirisa i vlage

Pružaju vam osjećaj suhoće, sigurnosti i samopouzdanja svaki dan.

Stock photo - Posed by model.

Žena se igra sa svojom unukom na plaži
Inkontinencija je česta pojava. Ako ste jedna od mnogih osoba koju muči istjecanje urina, morate znati da vas to ne mora ograničavati i da možete ne smetano uživati u svakodnevnim aktivnostima. 
 
Svi proizvodi iz asortimana TENA Lady dizajnirani su kako biste se osjećali sigurno i samopouzdano tijekom cijelog dana, u svim situacijama. TENA Lady proizvodi imaju TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan.
 
Evo kako djeluju: 
Ilustrirana ikonica s četiri strelice usmjerene prema kapljici

Pružaju suhoću

 
TENA Lady proizvodi dizajnirani su kako biste uvijek bili suhi. Brzo i učinkovito upijaju vlagu, a zatim je zadržavaju duboko unutar slojeva.

Ilustrirana ikonica sa strelicama usmjerenim prema središtu

Sprječavaju širenje neugodnih mirisa

 
Svi TENA Lady proizvodi imaju jedinstvena mikro zrnca koja sprječavaju razvoj i širenje bakterija koje uzrokuju nastajanje amonijaka. Automatski neutraliziraju amonijak te na taj način ublažavaju neugodne mirise.

Ilustrirana ikona koja prikazuje gaćice

Dizajn koji pruža sigurnost

 
TENA Lady proizvodi dizajnirani su i prilagođavaju se anatomiji ženskog tijela. Nudimo široki asortiman zaštitnih proizvoda za sve potrebe, od najtanjih uložaka do zaštitnog donjeg rublja, koji pomažu ženama da se osjećaju sigurno.