TROSTRUKA ZAŠTITA od istjecanja, mirisa i vlage

Pružaju vam osjećaj suhoće, sigurnosti i samopouzdanja svaki dan.

je česta pojava. Ako ste jedna od mnogih osoba koju muči istjecanje urina, morate znati da vas to ne mora ograničavati i da možete ne smetano uživati u svakodnevnim aktivnostima. 
 
Svi proizvodi iz asortimana TENA Lady dizajnirani su kako biste se osjećali sigurno i samopouzdano tijekom cijelog dana, u svim situacijama. TENA Lady proizvodi imaju TROSTRUKU ZAŠTITU od istjecanja, mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan.
 
Evo kako djeluju: 
Ilustrirana ikonica s četiri strelice usmjerene prema kapljici

Pružaju suhoću

 
TENA Lady proizvodi dizajnirani su kako biste uvijek bili suhi. Brzo i učinkovito upijaju vlagu, a zatim je zadržavaju duboko unutar slojeva.
Ilustrirana ikonica sa strelicama usmjerenim prema središtu

Sprječavaju širenje neugodnih mirisa

 
Svi TENA Lady proizvodi imaju jedinstvena mikro zrnca koja sprječavaju razvoj i širenje bakterija koje uzrokuju nastajanje amonijaka. Automatski neutraliziraju amonijak te na taj način ublažavaju neugodne mirise.
Ilustrirana ikona koja prikazuje gaćice

Dizajn koji pruža sigurnost

 
TENA Lady proizvodi dizajnirani su i prilagođavaju se anatomiji ženskog tijela. Nudimo široki asortiman zaštitnih proizvoda za sve potrebe, od najtanjih uložaka do zaštitnog donjeg rublja, koji pomažu ženama da se osjećaju sigurno.