TENA Lady ulošci od sada u novom ruhu

Jednako sigurni kao i prije

Vaši omiljeni TENA Lady proizvodi od sada imaju novo pakiranje!

TENA Lady pakiranja od sada s novim atraktivnim i ženstvenijim dizajnom. Međutim, možete biti sigurni da proizvodi ostaju nepromijenjeni - visokokvalitetni i pouzdani kad vam je najpotrebnije. Dostupni u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama medicinskim proizvodima.

Znamo da je posljedna stvar na koju želite misliti kada ste pod stresom i u gužvi  sigurnost uložaka pri oslabjelom mjehuru. Iz toga razloga dizajniali smo uloške s microPROTEX™ tehnologijom koja trenutno suzbija neugodne mirise i vlagu. Ovi ulošci su dizajnirani tako da bi uživali u svakodnevnim aktivnostima i avanturama u životu. Da uz njih ostanete svoji!

Naš TENA Lady asortiman nudi vam različite moći upijanja i veličine.

Izuzetno sigurno i iznenađujuće diskretno

TENA Lady Slim s microPROTEXTM tehnologijom - tanki ulošci specijalno dizajnirani za lagano oslabljen mjehur. TENA Lady Slim vrlo su tanki, a ostaju suhi 8X dulje* nego higijenski ulošci. Tako da možeš činiti što god poželiš.

* Izvor: Hy-Tec Hygiene Technologie GmbH Germany akvizicijski test i test namakanja PA 07/03 2016-2017 / Acquisition and Rewet test (TENA Lady Slim u usporedbi s higijenskim uloškom vodećeg brenda na hrvatskom tržištu).

TENA-Lady-Normal-triple-protection.jpg

Prednosti TENA Lady uložaka

 
TENA Lady ulošci imaju TROSTRUKU ZAŠTITU: od istjecanja, mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan. 
 
Najteži zadatak za uložak je sposobnost brzog upijanja velike količine tekućine i u isto vrijeme pružati diskreciju prilikom nošenja. Naša instaDRYTM tehnologija je specijalno dizajnirana za takve izazove. Koristimo materijale koji trenutno upijaju tekućinu i raspoređuju tekućine jednako po cijelom ulošku, naši TENA Lady ulošci nude maximalnu sigurnost.
PacPakiranja Lady Slim

TENA Lady Slim

Jer je diskrecija jednako važna kao i zaštita.

Proizvodi prema vašim potrebama