Koristi odgovarajuću zaštitu

Oslabjeli mjehur zahtjeva proizvode specijalno dizajnirane za upijanje urina

Urinarna mnogo je češća pojava nego što mislite. Zapravo, među ženama starijim od 50 godina, jedna od tri živi s oslabjelim mjehurom i s njim povezanim istjecanjima urina. Ako se to i vama dogodi, znajte da niste sami. 
 
Mnoge žene često koriste obične higijenske uloške kako bi se zaštitili pri istjecanju urina. Obični higijenski ulošci nisu ispravna zaštita pri oslabjelom mjehuru jer između krvi i urina postoji velika razlika, a menstrualni ulošci nisu pogodna zamjena za uloške pri inkontinenciji. Menstrualni iscjedak je gušći i izlazi sporije dok je urin tekući i izlazi u većim količinama, što znači da je potrebna puno učinkovitija moć upijanja. 
 
Naš asortiman proizvoda za inkontinenciju TENA Lady osmišljen je kako bi se nosio s jedinstvenim svojstvima urina. To su proizvodi koji upijaju urin izuzetnom brzinom, drže vlagu dalje od tijela i zadržavaju neugodne mirise u svojoj unutrašnjosti. Za razliku od običnih higijenskih uložaka koji sadrže dezodoranse, naši pH upijajući materijali čine više od samo prikrivanja mirisa – oni ga i neutraliziraju.