Svakodnevne životne situacije i inkontinencija

Recite DA dobrim stvarima u životu

Putovanje, odlazak na plažu ili odlazak u krevet na ugodan počinak nakon napornog dana. Potpuno uživanje u životu je ljudsko pravo, a oslabjeli mjehur vas ne bi smio sprječavati da radite ono što želite. TENA Lady proizvodi razvijeni su prema iskustvima korisnika i nude asortiman proizvoda raznih oblika, veličina i moći upijanja koji odgovaraju individualnim potrebama. 
 
Asortiman uključuje zaštitu pri inkontinenciji od najslabijih do najzahtjevnijih situacija, čak i onih s kojima se najteže nositi. Želimo da odete na taj izlet vikendom, na zabavu na plaži i putovanje. Nemojte dopustiti da vam  oslabjeli mjehur stane na put.
 
Pridržavajte se ovih savjeta kako biste se lakše nosili s inkontinencijom i slabim mjehurom dok putujete ili ako se samo želite noću dobro naspavati:
 
  • Kontrolirajte unos tekućina prije odlaska u krevet ili na putovanje zrakoplovom. Zapamtite, ako premalo pijete možete nadražiti mjehur i izazvati osjećaj da morate hitno na toalet. 
  • Planirajte svoje pauze za toalet prije odlaska na put. Pomoću Google Karti pronađite restorane, parkove i trgovačke centre u kojima možete upotrijebiti toalet i mirno nastaviti put.  
  • Dodajte Kegelove vježbe svojoj jutarnjoj rutini. Nekoliko minuta dnevno vježbanja mišića dna zdjelice može smanjiti rizik od istjecanja urina.
  • Preuzmite aplikacijukoja vas vodi do najbližeg toaleta. Postoje mnoge aplikacije te vrste na stranicama App Store ili Google Play.