• TENA Lady Slim Ultra Mini – diskretni tanki ulošci za lagano oslabjeli mjehur
  • TENA Lady Slim Ultra Mini tanki uložak – diskretna zaštita za lagano oslabjeli mjehur
  • TENA Lady Slim Ultra Mini – tanak i diskretan
  • TENA Lady Slim Ultra Mini tanki uložak – sprječava neugodne mirise i vlagu
  • TENA TROSTRUKA ZAŠTITA od istjecanja, neugodnih mirisa i vlage

TENA Lady Slim Ultra Mini

Posebno izrađen za žene s lagano oslabjelim mjehurom  kada uživaju u aktivnostima ili tijekom kašljanja ili kihanja, ovaj dnevni uložak normalne veličine sprječava vlagu i neugodne mirise pružajući diskretnu zaštitu od laganog istjecanja urina. Osim što je mekan i svilenkast, sa ženstvenim uzorkom, TENA Lady Slim Ultra Mini sadrži tehnologiju microPROTEX™ zahvaljujući kojoj instantno suzbija mirise i vlagu. Jer je diskrecija jednako važna kao sigurnost.

  • Brza i diskretna zaštita zahvaljujući tehnologiji microPROTEX™
  • Fresh Odour Control za samopouzdanje
  • Svilenkasto meki i nježni

Opis proizvoda

Brza i diskretna zaštita zahvaljujući tehnologiji microPROTEX™

TENA Lady Slim pažljivo su oblikovani kako bi pružili učinkovitu zaštitu od istjecanja. Tehnologiju microPROTEX™ odlikuje dubinsko tkanje mješavine ultraupijajućih materijala koje pruža upijanje kada je to potrebno te osigurava potrebnu zaštitu, ali i željenu diskreciju. Uz TENA Lady Slim osjećat ćete bezbrižnost i samopouzdanje.

Fresh Odour Control za samopouzdanje

Nemojte dopustiti da vas oslabjeli mjehur sputava. TENA Lady tanki ulošci imaju Fresh Odour Control s mikroperlicama koje zaustavljaju tekućinu i uklanjaju neugodan miris. Uz TENA Lady osjećat ćete samopouzdanje i svježinu bez obzira na situaciju.

Svilenkasto meki i nježni

TENA Lady tanki ulošci svilenkasto su meki poput tkanine i iznimno nježni za kožu. Zato su ulošci TENA Lady tako udobni – vjerojatno ćete zaboraviti da ih nosite.

QuickDry Top-sheet gornji sloj za trenutnu suhoću

TENA Lady ima posebnu perforiranu površinu koja odmah upija tekućinu, ostavljajući na koži osjećaj svježine i suhoće. TENA Lady će vam pomoći da se osjećate udobno i suho što god radite.

Trostruka zaštita – suho, sigurno i bez neugodnih mirisa

Svi TENA Lady proizvodi nude vam trostruku zaštitu od istjecanja,  mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan i noć.

Dermatološki ispitano

Svi materijali na proizvodu dermatološki su ispitani te su sigurni i nježni za kožu.

Činjenice o proizvodu

Moć upijanja

Predstavljamo TENA Lady tanke uloške