TENA Lady Slim Ultra Mini

Posebno izrađen za žene s lagano oslabjelim mjehurom  kada uživaju u aktivnostima ili tijekom kašljanja ili kihanja, ovaj dnevni uložak normalne veličine sprječava vlagu i neugodne mirise pružajući diskretnu zaštitu od laganog istjecanja urina. Osim što je mekan i svilenkast, sa ženstvenim uzorkom, TENA Lady Slim Ultra Mini sadrži tehnologiju microPROTEX™ zahvaljujući kojoj instantno suzbija mirise i vlagu. Jer je diskrecija jednako važna kao sigurnost.

  • Brza i diskretna zaštita zahvaljujući tehnologiji microPROTEX™
  • Fresh Odour Control za samopouzdanje
  • Svilenkasto meki i nježni

Opis proizvoda

Brza i diskretna zaštita zahvaljujući tehnologiji microPROTEX™

TENA Lady Slim pažljivo su oblikovani kako bi pružili učinkovitu zaštitu od istjecanja. Tehnologiju microPROTEX™ odlikuje dubinsko tkanje mješavine ultraupijajućih materijala koje pruža upijanje kada je to potrebno te osigurava potrebnu zaštitu, ali i željenu diskreciju. Uz TENA Lady Slim osjećat ćete bezbrižnost i samopouzdanje.

Fresh Odour Control za samopouzdanje

Nemojte dopustiti da vas oslabjeli mjehur sputava. TENA Lady tanki ulošci imaju Fresh Odour Control s mikroperlicama koje zaustavljaju tekućinu i uklanjaju neugodan miris. Uz TENA Lady osjećat ćete samopouzdanje i svježinu bez obzira na situaciju.

Svilenkasto meki i nježni

TENA Lady tanki ulošci svilenkasto su meki poput tkanine i iznimno nježni za kožu. Zato su ulošci TENA Lady tako udobni – vjerojatno ćete zaboraviti da ih nosite.

QuickDry Top-sheet gornji sloj za trenutnu suhoću

TENA Lady ima posebnu perforiranu površinu koja odmah upija tekućinu, ostavljajući na koži osjećaj svježine i suhoće. TENA Lady će vam pomoći da se osjećate udobno i suho što god radite.

Trostruka zaštita – suho, sigurno i bez neugodnih mirisa

Svi TENA Lady proizvodi nude vam trostruku zaštitu od istjecanja,  mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan i noć.

Dermatološki ispitano

Svi materijali na proizvodu dermatološki su ispitani te su sigurni i nježni za kožu.

Činjenice o proizvodu

Moć upijanja

Available in lengths:

Duljina: 19.2 cm

Raspoloživo u pakiranjima:

  • Korisnički paket: 28 kom

Predstavljamo TENA Lady tanke uloške

Prikaži više
CE
Medical Device

Medicinski proizvod

Only single use

Only single use

Address of the Manufacturer

Address of the Manufacturer

Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor's address

Visitor's Address

Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden