Novi TENA Lady Pants Discreet

Naše najmodernije gaćice koje izgledaju kao donje rublje

„Funkcija, prilagodba i moda jednako su važni za jednokratne gaćice za inkontinenciju kao i za obične”, kaže Ceri Williams, dizajnerica ženskog donjeg rublja. Potpuno se slažemo, zato smo surađivali s Ceri na dizajnu uzorka za naš novi proizvod TENA Lady Pants Discreet.
 
„Kada se osjećate samopouzdano u onome što nosite ispod odjeće, to svi vide.”
Ceri osnažuje žene dizajniranjem donjeg rublja već više od 14 godina radeći s vrhunskim modnim brendovima. Njezin najveći izazov? Ravnoteža između izvrsne udobnosti i privlačne estetike. „Odlično donje rublje različito je za svaku ženu... Kao dizajnerici, sviđa mi se izazov zadovoljavanja svih potreba i postizanja nečega zbog čega će se žene osjećati samopouzdano.”
 
„Ako imamo odlično donje rublje, osjećamo se drugačije”
Za suradnju s asortimanom TENA Lady, Ceri je nadahnuće preuzela s modnih pista kako bi izradila uzorak za donje rublje za inkontinenciju koje izgleda kao obično donje rublje. „Uvidjeli smo da je prirodno cvijeće aktualan trend i ta ideja nam se svidjela.” 
 
„Sviđa mi se kako pristaju”
Osim suvremenog modernog uzorka dizajnerice Ceri, jednokratne gaćice poboljšane su mekanim osjećajem i diskretnijim pojasom kako bi što više sličile donjem rublju. 
 
„Postale su ljepše i udobnije”, kaže Ceri. „Sviđa mi se i razvoj tkanine koja je sada više poput pamuka i mekša na dodir.” Kao i svi TENA Lady proizvodi, sadrže TROSTRUKU ZAŠTITU protiv istjecanja, mirisa i vlage pa možete ostati suhi, sigurni i samopouzdani svaki dan. Saznajte više o TENA Lady Pants Discreet.

Svjedočanstvo

Diskretne su. Ne izgledaju kao uobičajeni inkontinencijske gaćice.