Jer je diskrecija jednako važna kao i zaštita

TENA Lady Slim novi specijalni ulošci za lagano oslabjeli mjehur sa ženstvenim dizajnom. Ulošci su toliko sigurni, da će te zaboraviti da se dogodilo. Diskrecija uz koju ste bezbrižni! Ne samo da drugi neće primjetiti da nosite uloške za inkontinenciju već ćete i vi sami to teško primjetiti.
 
Znamo da je posljedna stvar na koju želite misliti kada ste pod stresom i u gužvi je sigurnost uložaka pri oslabjelom mjehuru. Iz toga razloga dizajniali smo uloške s microPROTEX™ tehnologijom koja trenutno suzbija neugodne mirise i vlagu. Ovi ulošci su dizajnirani tako da bi uživali u svakodnevnim aktivnostima i avanturama u životu. Da uz njih ostanete svoji!
 
Naš TENA Lady asortiman nudi vam različite moći upijanja i veličine.
 
Pogledaj naš asortiman ili ih besplatno isprobaj.

Izuzetno sigurno i iznenađujuće diskretno

TENA Lady Slim s microPROTEXTM tehnologijom - tanki ulošci specijalno dizajnirani za lagano oslabljen mjehur. TENA Lady Slim vrlo su tanki, ostaju suhi 8X dulje* nego higijenski ulošci. Tako da možeš činiti što god poželiš.

Komparacija 8X dulje suhi
Simbolizira 20 % tanje i jednako sigurne uloške

Diskrecija i sigurnost

Zahvaljujući microPROTEXTM tehnologiji uložak je 20% tanji, a jednako siguran kao i do sada.
Ovo je simbol novog asimetričnog oblika

Asimetričan oblik

Uložak se prilagođava vašem tijelu zahvaljujući asimetričnom obliku koji omogućava veću udobnost, prianjanje tijelu i sigurnost.
Ovo je simbol pojedinačno pakiranog uloška

Ponesi ih sa sobom

Praktično pakovanje uloška koje omogućava lakše i sigurnije nošenje i odlaganje proizvoda. TENA Lady Slim ulošci pojedinačno su pakirani kako bi ga mogli nositi i u torbici.
Ovo je simbol trostruke zaštite protiv istjecanja urina

TROSTRUKA ZAŠTITA

TENA Lady asortiman ima trostruku zaštitu od istjecanja, mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan.
Ovo simbolizira suho, svježe i udobno

Meki, prozračni i ugodni za kožu

TENA proizvodi izrađeni su kako bi vam pružili sigurnu zaštitu koja je ugodna za kožu tako da se uvijek osjećate suho, svježe i udobno.