TENA Lady Slim

Izuzetno sigurno i iznenađujuće diskretno

TENA Lady Slim s microPROTEXTM tehnologijom - tanki ulošci specijalno dizajnirani za lagano oslabljen mjehur. TENA Lady Slim vrlo su tanki, ostaju suhi 8X dulje* nego higijenski ulošci. Tako da možeš činiti što god poželiš.

Komparacija 8X dulje suhi
Simbolizira 20 % tanje i jednako sigurne uloške

Diskrecija i sigurnost

Zahvaljujući microPROTEXTM tehnologiji uložak je 20% tanji, a jednako siguran kao i do sada.
Ovo je simbol novog asimetričnog oblika

Asimetričan oblik

Uložak se prilagođava vašem tijelu zahvaljujući asimetričnom obliku koji omogućava veću udobnost, prianjanje tijelu i sigurnost.
Ovo je simbol pojedinačno pakiranog uloška

Ponesi ih sa sobom

Praktično pakovanje uloška koje omogućava lakše i sigurnije nošenje i odlaganje proizvoda. TENA Lady Slim ulošci pojedinačno su pakirani kako bi ga mogli nositi i u torbici.
Ovo je simbol trostruke zaštite protiv istjecanja urina

TROSTRUKA ZAŠTITA

TENA Lady asortiman ima trostruku zaštitu od istjecanja, mirisa i vlage. Pružaju vam suhoću, sigurnost i samopouzdanje svaki dan.
Ovo simbolizira suho, svježe i udobno

Meki, prozračni i ugodni za kožu

TENA proizvodi izrađeni su kako bi vam pružili sigurnu zaštitu koja je ugodna za kožu tako da se uvijek osjećate suho, svježe i udobno.

Pronađite svoj oblik

Reference:

* Izvor: Hy-Tec Hygiene Technologie GmbH Germany akvizicijski test i test namakanja PA 07/03 2016-2017 / Acquisition and Rewet test (TENA Lady Slim u usporedbi s higijenskim uloškom vodećeg brenda na hrvatskom tržištu).