Kvalitetna je njega isplativa

Kao roditelj ili njegovatelj kada se radi o inkontinenciji, dobrobit vašeg djeteta apsolutno je na prvom mjestu. Ponekad dodatni troškovi njege, osim znanja o tome kako se nositi sa situacijom, mogu povećati stres. Ne samo novčani troškovi, već i vrijeme potrošeno u upravljanju situacijom kada biste radije proveli kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom. Ulaganje u odgovarajuće proizvode koji odgovaraju djetetovim potrebama i situaciji mogu vam dugoročno pomoći. 

Manje istjecanja znači manje presvlačenja

Sigurna zaštita i učinkovita suhoća osiguravaju manje istjecanja. To znači da možete provesti manje vremena za presvlačenje i pranje, imati manje otpada te tako i smanjiti troškove. 

Spriječite nepotrebno nadraživanje kože

Uvijek tražite kvalitetne, dermatološki testirane proizvode. Ne samo da će vam oni pomoći u održavanju kože mekom i zdravom, nego nećete morati bacati proizvode koji iritiraju vaše dijete.

Osigurajte samopouzdanje

Pronalaženje odgovarajućih proizvoda može imati iznimno pozitivan učinak, ne samo na fizičko stanje vašeg djeteta, nego i na njegovo emocionalno zdravlje. Učinkovita zaštita s brzim upijanjem sprječava vlažnost i istjecanja, pomažući vašem djetetu da se osjeća zaštićeno i udobno, a samim time samopouzdano i sretno.

Zaštita štedi vrijeme i novac

Osim suhoće koju omogućuju zaštitne gaćice, pelene-gaćice ili pelene, ulaganje u TENA podlogu za krevet (zaštita za madrac) pametan je način za pomoć pri upijanju kod nekontroliranog mokrenja u krevet. To može produžiti trajanje dječjeg madraca te umanjiti stres noćnog presvlačenja. Dobar trik je napraviti slojeve; jedna plahta, zatim podloga pa druga plahta. Na taj način nakon nezgode tijekom noći možete jednostavno ukloniti dva gornja sloja i krevet je već djelomično napravljen. 
 

Planirajte svoju kupnju

Još jedan način štednje vremena i novca za važnije stvari jest napraviti popis i držati ga se. Tako ćete dobiti ono što vam uistinu treba i izbjeći impulzivne kupnje. Kada su u pitanju inkontinencijski proizvodi, razmislite o specifičnim potrebama vašeg djeteta; dobi, težini i aktivnosti, kako biste bili sigurni da ćete odmah odabrati odgovarajući proizvod.  
 
Da biste saznali koji su proizvodi najbolji za vaše dijete, pogledajte potpuni asortiman TENA proizvoda za djecu.

Financijska pomoć

U nekim državama možete potražiti financijsku pomoć za inkontinencijske proizvode koji su propisani za vaše dijete. Da biste saznali više informacija i vidjeli kako se to može primijeniti na vašu situaciju, razgovarajte sa svojim liječnikom ili medicinskim profesionalcem.