Ova web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo vam mogli pružiti najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića. · Pročitajte više o kolačićima koje upotrebljavamo te kako promijeniti postavke Slažem se

Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

Kvalitetna je njega isplativa

Na zaigranu petogodišnju djevojčicu gledamo kao da smo joj majka, prisno je grleći dok se igra vani.
Kao roditelj ili njegovatelj kada se radi o inkontinenciji, dobrobit vašeg djeteta apsolutno je na prvom mjestu. Ponekad dodatni troškovi njege, osim znanja o tome kako se nositi sa situacijom, mogu povećati stres. Ne samo novčani troškovi, već i vrijeme potrošeno u upravljanju situacijom kada biste radije proveli kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom. Ulaganje u odgovarajuće proizvode koji odgovaraju djetetovim potrebama i situaciji mogu vam dugoročno pomoći. 

Manje istjecanja znači manje presvlačenja

Sigurna zaštita i učinkovita suhoća osiguravaju manje istjecanja. To znači da možete provesti manje vremena za presvlačenje i pranje, imati manje otpada te tako i smanjiti troškove. 

Spriječite nepotrebno nadraživanje kože

Uvijek tražite kvalitetne, dermatološki testirane proizvode. Ne samo da će vam oni pomoći u održavanju kože mekom i zdravom, nego nećete morati bacati proizvode koji iritiraju vaše dijete.

Osigurajte samopouzdanje

Pronalaženje odgovarajućih proizvoda može imati iznimno pozitivan učinak, ne samo na fizičko stanje vašeg djeteta, nego i na njegovo emocionalno zdravlje. Učinkovita zaštita s brzim upijanjem sprječava vlažnost i istjecanja, pomažući vašem djetetu da se osjeća zaštićeno i udobno, a samim time samopouzdano i sretno.

Zaštita štedi vrijeme i novac

Osim suhoće koju omogućuju zaštitne gaćice, pelene-gaćice ili pelene, ulaganje u TENA podlogu za krevet (zaštita za madrac) pametan je način za pomoć pri upijanju kod nekontroliranog mokrenja u krevet. To može produžiti trajanje dječjeg madraca te umanjiti stres noćnog presvlačenja. Dobar trik je napraviti slojeve; jedna plahta, zatim podloga pa druga plahta. Na taj način nakon nezgode tijekom noći možete jednostavno ukloniti dva gornja sloja i krevet je već djelomično napravljen. 
 

Planirajte svoju kupnju

Još jedan način štednje vremena i novca za važnije stvari jest napraviti popis i držati ga se. Tako ćete dobiti ono što vam uistinu treba i izbjeći impulzivne kupnje. Kada su u pitanju inkontinencijski proizvodi, razmislite o specifičnim potrebama vašeg djeteta; dobi, težini i aktivnosti, kako biste bili sigurni da ćete odmah odabrati odgovarajući proizvod.  
 
Da biste saznali koji su proizvodi najbolji za vaše dijete, pogledajte potpuni asortiman TENA proizvoda za djecu.

Financijska pomoć

U nekim državama možete potražiti financijsku pomoć za inkontinencijske proizvode koji su propisani za vaše dijete. Da biste saznali više informacija i vidjeli kako se to može primijeniti na vašu situaciju, razgovarajte sa svojim liječnikom ili medicinskim profesionalcem.