Za oba spola

Upijajuće gaćice Pants

TENA asortiman jednokratnih inkontinencijskih gaćica mekan je i udoban za žene i muškarce, odličan za upotrebu danju i noću. Oblikovane za nošenje kao obično, rastezljivo donje rublje za aktivan svakodnevni život. Inkontinencijske gaćice za odrasle dolaze u širokom rasponu veličina kako bi pristajale svakom obliku tijela i razini istjecanja urina – tako da možete pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne inkontinencijske gaćice sadrže napredne tehnologije za osiguravanje suhoće, zaštitu od propuštanja i kontrolu neugodnih mirisa. TENA uniseks inkontinencijske gaćice napravljene su od mekih i prozračnih materijala, udobno pristaju uz tijelo za zaštitu od istjecanja, zdravlje kože i slobodu kretanja.

Incontinence Pants

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Inkontinencijske gaćice (ProSkin)

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

TENA Pants Plus Upijajuće gaćice za inkontinenciju

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

TENA Pants Plus | Inkontinencijske gaćice

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

TENA Pants Super | Inkontinencijske gaćice

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

Tradicionalne pelene Slip

TENA Slip je asortiman čestog naziva slip gaćice ili pelene za odrasle. Radi se o popularnom sve-u-jedan inkontinencijskom proizvodu, oblikovanom sa snažnim, prilagodljivim krilcima za najbolje pristajanje, koje pružaju optimalnu suhoću i zaštitu od istjecanja.

Ova krilca koja se jednostavno upotrebljavaju ili lijepe mogu se dodatno zatezati. Brzo se i lako mijenjaju u sjedećem ili ležećem položaju. TENA Slip oblikovane su za upotrebu kod muškaraca, žena i djece sa srednje jakom do jakom inkontinencijom. Budući da imaju izvanrednu moć upijanja i iznimno su udobne, idealne su za one koji sjede ili leže većinu dana, a također su dobre za zdravlje kože.

Incontinence briefs with tabs | Slip

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Slip Plus pelene za inkontinenciju XS, S, XL

Zaštita za istjecanje urina srednjeg do jakog kapaciteta

TENA Slip Plus | Zaštita pri inkontinenciji

Zaštita za istjecanje urina srednjeg do jakog kapaciteta

TENA Slip Maxi | Pelene za inkontinenciju

Besplatni uzorak

Zaštita pri inkontinenciji za jaki do teški stupanj inkontinencije

Veliki inkontinencijski ulošci | Comfort

TENA Comfort asortiman sastoji se od velikih, oblikovanih uniseks inkontinencijskih uložaka napravljenih za one kojima je potreban inkontinencijski proizvod s visokom razinom upijanja i koji žele nastaviti upotrebljavati uloške. Nazivaju se i sistemima od dva dijela ili ulošcima za umetanje, najbolji su za nošenje uz višekratne, rastezljive gaćice za fiksiranje ili usko donje rublje – drže uložak sigurno na mjestu i blizu tijela cijelo vrijeme.

Pružajući izvanrednu sposobnost upijanja, suhoću i udobnost, popularan su odabir za upravljanje srednje jakim do jakim istjecanjem urina dok istodobno promiču zdravlje kože. Uvijek se brzo i jednostavno stavljaju ili mijenjanju u sjedećem ili ležećem položaju. Postoji nekoliko različitih veličina uložaka i razina upijanja koje se mogu odabrati.

Large incontinence pads | Comfort

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Comfort Plus

Oblikovani za umjereno do jako istjecanje urina

Gaćice za fiksiranje

TENA asortiman perivih i višekratnih gaćica za fiksiranje koje drže inkontinencijske proizvode sigurno na mjestu. Bez obzira radi li se o manjim ili većim oblikovanim inkontinencijskim ulošcima, gaćice za fiksiranje drže uložak na mjestu kako bi se smanjio rizik od istjecanja urina uz maksimalnu udobnost. Asortiman varira od mrežastih gaćica primarno namijenjenih za kratkotrajnu upotrebu do pamučnih kombinacija poput donjeg rublja, za udobnu svakodnevnu upotrebu. TENA gaćice za fiksiranje imaju rastezljiv uniseks dizajn kako bi se smanjile točke pritiska, ali su pouzdano fiksirane i odlično pristaju. Kako bi se maksimalno povećala upotreba višekratnih gaćica za fiksiranje, mogu se prati na 60 stupnjeva i sušiti u sušilici na slaboj do srednje jakoj temperaturi. Kada se to učini, mogu se nositi iznova bez gubitka na obliku.

TENA Fixation pants

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Inkontinencijske gaćice za fiksiranje

Višekratne i prozračne gaćice za fiksiranje za držanje velikih, oblikovanih inkontinencijskih uložaka.

TENA Fix Original | Inkontinencijske gaćice za fiksiranje

Višekratne i perive gaćice za fiksiranje za držanje velikih inkontinencijskih uložaka

Zaštitne podloge za krevet

TENA Bed asortiman zaštite sastoji se od jednokratnih i zaštitnih podloga za krevet, prekrivača i plahti. Djeluju kao zaštitni sloj na madracima, stolcima, foteljama, invalidskim kolicima i drugim površinama. Postoje mnoge alternative za upravljanje slučajnim istjecanjem urina koje su prilagođene svakoj potrebi. Inkontinencijski proizvodi za zaštitu kreveta dostupni u velikom broju veličina i oblika kako bi pristajali svakoj površini kojoj je potrebna zaštita. Postoje mogućnosti upotrebe primarno tijekom higijenskih postupaka, primjerice kod zamjene upijajućih inkontinencijskih proizvoda. TENA inkontinencijska zaštita za krevet zadržava tekućinu i distribuira je jednakomjerno na plahtu ili podlogu. Idealno za upravljanje mokrenjem u krevet.

TENA Bed Protection

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure Zone Plus | inkontinencijske podloge za krevet

Inkontinencijska zaštita za krevet i stolac za nehotično istjecanje urina

TENA Bed Normal | Inkontinencijske podloge za krevet

Inkontinencijska zaštita za krevet od slabog nehotičnog ispuštanja urina – pokriva madrace i stolce

TENA Bed Plus | Inkontinencijske podloge za krevet

Inkontinencijska zaštita za krevet pri srednjem do obilnom ispuštanju urina – pokriva stolce i madrace

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women