Proizvodi

i njega kože dva su područja koja se obično povezuju s pružanjem njege. Doznajte više o tome kako vam TENA, s više od 60 godina iskustva, može pomoći u pružanju njege.

×

No products were found matching your selection

Žene

Inkontinencijski dnevni tanki ulošci

Otkrijte TENA asortiman diskretne zaštite za slabo istjecanje urina i mala istjecanja posebno oblikovan za žene. Inkontinencijski dnevni ulošci dolaze u različitim dužinama, bojama i razinama upijanja pa možete pronaći tanki uložak koji vam najbolje odgovara. Tanki su kao obični dnevni ulošci, ali imaju iznimnu zaštitu i brzo upijaju urin za odličnu zaštitu od povremenih kapanja tijekom vježbanja, kihanja ili smijanja. Toliko tanki da ćete jedva primijetiti da ih imate, odlični za svakodnevno nošenje pa vas slaba istjecanja urina nikada neće spriječiti da radite ono što želite.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Inkontinencijski ulošci za žene

Otkrijteširok TENA Lady asortiman nevjerojatne zaštite za slabo istjecanje urina pa sve do velikog istjecanja – posebno oblikovano za žene. Inkontinencijski ulošci idealni su kada imate ona nepredvidljiva istjecanja urina prilikom vježbanja, smijanja ili tijekom uobičajenih svakodnevnih aktivnosti. S inkontinencijskim ulošcima možete se osjećati suho i samopouzdano uz zaštitu koja vam treba i diskreciju koju želite, danju i noću.

Ulošci za oslabljeni mjehur dolaze u različitim oblicima, dužinama, bojama i moćima upijanja kako bi najbolje zadovoljili vaše potrebe, a sve odlikuje kontrola neugodnog mirisa. Svi imaju sposobnost brzog upijanja i brzo zadržavaju urin duboko unutar uloška, daleko od kože, za suh, svjež i udoban osjećaj.

Pouzdani inkontinencijski ulošci za žene iz asortimana TENA Lady savršen su svakodnevni izbor za svaku ženu s oslabljenim mjehurom. Obavljajte stvari kao i obično bez brige o istjecanju urina koje može biti toliko nepredvidljivo.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini Plus | Inkontinencijski uložak

Diskretan i siguran uložak za lagano do umjereno oslabjeli mjehur

TENA Lady Normal | Inkontinencijski uložak

Inkontinencijski uložak oblikovan za lagano do umjereno oslabljen mjehur.

TENA Lady Slim Extra | Inkontinencijski uložak

Siguran inkontinencijski uložak za srednja, neočekivana istjecanja urina.

TENA Lady Maxi

Oblikovani za umjereno do jače istjecanje urina s InstaDRY™ Zone za brzo upijanje

TENA Lady Maxi Night | Inkontinencijski uložak

Oblikovani za jače istjecanje uz dodatnu moć upijanja i pokrivenost na stražnjem dijelu uloška. Posebno za zaštitu tijekom noći

TENA Lady Super | inkontinencijski uložak

Inkontinencijski uložak oblikovan za srednju do veliku slabost mjehura.

Inkontinencijsko donje rublje za žene

Predivno diskretan, TENA asortiman ženskog inkontinencijskog rublja siguran je protiv istjecanja urina i neugodnog mirisa. Ženstvene gaćice za oslabljeni mjehur dolaze u različitim modelima, bojama i veličinama te se mogu kombinirati prema odjeći i prigodi. Idealno rješenje za žene s oslabljenim mjehurom. Baš kao donje rublje. Štiti kao TENA.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Pants crne | Upijajuće rublje visokog struka

Donje rublje s visokim strukom posebno dizajnirano za oslabjeli mjehur

Muškarci

Inkontinencijski ulošci za muškarce

TENA Men inkontinencijski ulošci za muškarce nude sigurnu zaštitu od kapanja i kapljica do jakih istjecanja urina i izljeva. TENA Men ulošci imaju diskretan dizajn i opremljeni su iznimno upijajućom prednjom stranom gdje je to za muškarce najpotrebnije.

Asortiman inkontinencijskih uložaka za muškarce u različitim oblicima, veličinama i sposobnostima upijanja kako biste mogli pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe. Jednostavni su za upotrebu s donjim rubljem.

Bez obzira na to koji inkontinencijski proizvod odaberete, uživat ćete u diskretnoj, udobnoj i učinkovitoj svakodnevnoj zaštiti od istjecanja urina kod muškaraca. Ostanite aktivni koliko želite uz ove zaštitne uloške napravljene posebno za muškarce.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men crni štitnik | Inkontinencijski uložak

Crni iznimno lagani inkontinencijski ulošci za muškarce

TENA Men Level 1 | Inkontinencijski uložak

Muški inkontinencijski uložak za slabo istjecanje urina

TENA Men Level 2 | Inkontinencijski uložak

Muški inkontinencijski uložak za umjereno istjecanje urina

TENA Men Level 3 | Inkontinencijski uložak

Naš najviše upijajući muški uložak za obilno istjecanje urina

Inkontinencijsko donje rublje za muškarce

TENA inkontinencijske gaćice za muškarce odlikuje muževan stil i sigurno pristajanje za pouzdanu zaštitu koja je diskretna i udobna. Područje sigurnog upijanja smješteno je sprijeda gdje je muškarcima najviše potrebno kako bi učinkovito zadržavalo istjecanja i neugodan miris. Oblikovane kako bi izgledale kao obične bokserice, naše inkontinencijske gaćice za muškarce dolaze u različitim moćima upijanja i veličinama kako biste mogli pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe. Bez obzira na to koje inkontinencijske gaćice odaberete, uživat ćete u diskretnoj, udobnoj i učinkovitoj svakodnevnoj zaštiti od istjecanja urina kod muškaraca. Zadržite kontrolu i ostanite aktivni koliko želite uz TENA gaćice za oslabljen mjehur napravljene posebno za muškarce.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Za oba spola

Upijajuće gaćice Pants

TENA asortiman jednokratnih inkontinencijskih gaćica mekan je i udoban za žene i muškarce, odličan za upotrebu danju i noću. Oblikovane za nošenje kao obično, rastezljivo donje rublje za aktivan svakodnevni život. Inkontinencijske gaćice za odrasle dolaze u širokom rasponu veličina kako bi pristajale svakom obliku tijela i razini istjecanja urina – tako da možete pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne inkontinencijske gaćice sadrže napredne tehnologije za osiguravanje suhoće, zaštitu od propuštanja i kontrolu neugodnih mirisa. TENA uniseks inkontinencijske gaćice napravljene su od mekih i prozračnih materijala, udobno pristaju uz tijelo za zaštitu od istjecanja, zdravlje kože i slobodu kretanja.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Inkontinencijske gaćice (ProSkin)

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

TENA Pants Plus Upijajuće gaćice za inkontinenciju

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

TENA Pants Plus | Inkontinencijske gaćice

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

TENA Pants Super | Inkontinencijske gaćice

Zaštita koja pristaje baš kao donje rublje za umjereno do jako istjecanje urina

Tradicionalne pelene Slip

TENA Slip je asortiman čestog naziva slip gaćice ili pelene za odrasle. Radi se o popularnom sve-u-jedan inkontinencijskom proizvodu, oblikovanom sa snažnim, prilagodljivim krilcima za najbolje pristajanje, koje pružaju optimalnu suhoću i zaštitu od istjecanja.

Ova krilca koja se jednostavno upotrebljavaju ili lijepe mogu se dodatno zatezati. Brzo se i lako mijenjaju u sjedećem ili ležećem položaju. TENA Slip oblikovane su za upotrebu kod muškaraca, žena i djece sa srednje jakom do jakom inkontinencijom. Budući da imaju izvanrednu moć upijanja i iznimno su udobne, idealne su za one koji sjede ili leže većinu dana, a također su dobre za zdravlje kože.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Slip Plus pelene za inkontinenciju XS, S, XL

Zaštita za istjecanje urina srednjeg do jakog kapaciteta

TENA Slip Plus | Zaštita pri inkontinenciji

Zaštita za istjecanje urina srednjeg do jakog kapaciteta

TENA Slip Maxi | Pelene za inkontinenciju

Besplatni uzorak

Zaštita pri inkontinenciji za jaki do teški stupanj inkontinencije

Veliki inkontinencijski ulošci | Comfort

TENA Comfort asortiman sastoji se od velikih, oblikovanih uniseks inkontinencijskih uložaka napravljenih za one kojima je potreban inkontinencijski proizvod s visokom razinom upijanja i koji žele nastaviti upotrebljavati uloške. Nazivaju se i sistemima od dva dijela ili ulošcima za umetanje, najbolji su za nošenje uz višekratne, rastezljive gaćice za fiksiranje ili usko donje rublje – drže uložak sigurno na mjestu i blizu tijela cijelo vrijeme.

Pružajući izvanrednu sposobnost upijanja, suhoću i udobnost, popularan su odabir za upravljanje srednje jakim do jakim istjecanjem urina dok istodobno promiču zdravlje kože. Uvijek se brzo i jednostavno stavljaju ili mijenjanju u sjedećem ili ležećem položaju. Postoji nekoliko različitih veličina uložaka i razina upijanja koje se mogu odabrati.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Comfort Plus

Oblikovani za umjereno do jako istjecanje urina

Gaćice za fiksiranje

TENA asortiman perivih i višekratnih gaćica za fiksiranje koje drže inkontinencijske proizvode sigurno na mjestu. Bez obzira radi li se o manjim ili većim oblikovanim inkontinencijskim ulošcima, gaćice za fiksiranje drže uložak na mjestu kako bi se smanjio rizik od istjecanja urina uz maksimalnu udobnost. Asortiman varira od mrežastih gaćica primarno namijenjenih za kratkotrajnu upotrebu do pamučnih kombinacija poput donjeg rublja, za udobnu svakodnevnu upotrebu. TENA gaćice za fiksiranje imaju rastezljiv uniseks dizajn kako bi se smanjile točke pritiska, ali su pouzdano fiksirane i odlično pristaju. Kako bi se maksimalno povećala upotreba višekratnih gaćica za fiksiranje, mogu se prati na 60 stupnjeva i sušiti u sušilici na slaboj do srednje jakoj temperaturi. Kada se to učini, mogu se nositi iznova bez gubitka na obliku.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Inkontinencijske gaćice za fiksiranje

Višekratne i prozračne gaćice za fiksiranje za držanje velikih, oblikovanih inkontinencijskih uložaka.

TENA Fix Original | Inkontinencijske gaćice za fiksiranje

Višekratne i perive gaćice za fiksiranje za držanje velikih inkontinencijskih uložaka

Zaštitne podloge za krevet

TENA Bed asortiman zaštite sastoji se od jednokratnih i zaštitnih podloga za krevet, prekrivača i plahti. Djeluju kao zaštitni sloj na madracima, stolcima, foteljama, invalidskim kolicima i drugim površinama. Postoje mnoge alternative za upravljanje slučajnim istjecanjem urina koje su prilagođene svakoj potrebi. Inkontinencijski proizvodi za zaštitu kreveta dostupni u velikom broju veličina i oblika kako bi pristajali svakoj površini kojoj je potrebna zaštita. Postoje mogućnosti upotrebe primarno tijekom higijenskih postupaka, primjerice kod zamjene upijajućih inkontinencijskih proizvoda. TENA inkontinencijska zaštita za krevet zadržava tekućinu i distribuira je jednakomjerno na plahtu ili podlogu. Idealno za upravljanje mokrenjem u krevet.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure Zone Plus | inkontinencijske podloge za krevet

Inkontinencijska zaštita za krevet i stolac za nehotično istjecanje urina

TENA Bed Normal | Inkontinencijske podloge za krevet

Inkontinencijska zaštita za krevet od slabog nehotičnog ispuštanja urina – pokriva madrace i stolce

TENA Bed Plus | Inkontinencijske podloge za krevet

Inkontinencijska zaštita za krevet pri srednjem do obilnom ispuštanju urina – pokriva stolce i madrace

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Njega i čišćenje kože

Specijalne krpe i kreme za čišćenje

Dobra rutina čišćenja ključna je za sprečavanje iritacije kože. Odaberite među širokim asortimanom vlažnih maramica za čišćenje, suhih specijalnih krpa za brisanje, pjene za pranje i drugih proizvoda za čišćenje za njegu kože pri inkontinenciji. TENA proizvodi za čišćenje nježna su alternativa za sapun i vodu. Nježno čiste i štite čak i najosjetljiviju kožu koja je iznimno krhka.

Svi su proizvodi pažljivo razvijeni za njegu pri inkontinenciji, idealni su tijekom mijenjanja inkontinencijskih proizvoda ili čišćenja cijelog tijela u krevetu ili u toaletnom prostoru. Odlično za često čišćenje kada sapun i voda mogu dodatno isušiti kožu. Iako upijajući proizvodi smanjuju kontakt kože s vlagom, naš asortiman za njegu kože zadužen je za nježno čišćenje i zaštitu kože.

TENA proizvodi za čišćenje osobito su nježni za krhku kožu, ali su uvijek učinkoviti. Sve specijalne krpe za brisanje oblikovane su i u prikladnoj veličini za odrasle. Pronađite proizvod za čišćenje pri inkontinenciji koji je najbolji za vaše potrebe i održavajte kožu svježom, čistom i zdravom.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin šampon i gel za tuširanje

Šampon i gel za tuširanje u kombinaciji za svakodnevnu upotrebu

TENA ProSkin pjena za pranje

3-u-1 pjena za pranje koja nježno čisti, štiti i hidratizira kožu koja stari

TENA ProSkin Wash Cream krema za pranje

Čisti, štiti i hidratizira krhku kožu koja stari

TENA ProSkin rukavice za pranje

Praktična suha rukavica za pranje za svakodnevno čišćenje tijela

TENA ProSkin Wash Gloves rukavice za pranje | s podstavom

Praktična suha rukavica za pranje za svakodnevno čišćenje tijela

TENA ProSkin Plastic-Free Wet Wipes – vlažne maramice | Veličina za odrasle

Velike vlažne maramice od 100 % viskoze koje čiste, hidratiziraju i štite krhku kožu

Proizvodi za hidrataciju

Briga o koži važnija je nego što mnogi misle, bez obzira na to imate li inkontinenciju ili ne. Kako koža stari, postaje tanja, krhkija i manje elastična pa zato teže održava vlažnost i podložnija je suhoći. TENA proizvodi za hidrataciju posebno su napravljeni za krhku kožu koja stari, ali su uvijek učinkoviti i njegujući.

TENA kreme za kožu i losioni za tijelo dermatološki su testirani. Omekšavaju i umiruju čak i vrlo osjetljivu kožu te pospješuju održavanje prirodne ravnoteže vlažnosti kože. Oblikovani za hidrataciju krhke i suhe kože, gusta krema za tijelo i lagani losion za tijelo imaju prirodna njegujuća ulja i vitamin E.

Nanesite proizvode za hidrataciju nakon čišćenja kože kako bi ona bila meka i glatka. Proizvodi su namijenjeni za cijelo tijelo kao dio odlične svakodnevne rutine njege kože.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin losion za tijelo

Njegujući losion za tijelo za normalnu do suhu kožu

TENA Proskin ulje za tijelo

Smiruje i omekšava čak i iznimno suhu i osjetljivu kožu

TENA ProSkin losion za tijelo – pumpica

Njegujući losion za tijelo za normalnu do suhu kožu

Zaštitne kreme

TENA je pažljivo razvijala kreme sa zaštitnim filmom i kreme sa cinkom kako bi pospješila održavanje dobrog zdravlja kože za one koji žive s inkontinencijom. Te njegujuće kreme djeluju kao zaštitni sloj na koži i mogu se nanositi koliko je god potrebno, čak i ako koža pokazuje rane znakove crvenila, nadražena je ili je na rubu pucanja. Čišćenje kože i upotreba zaštitnih krema vrlo su važni za održavanje kože zdravom kada je u čestom kontaktu s vlagom.

Osigurajte svakodnevnu njegu kože kako biste spriječili crvenilo, iritaciju kože i osip od pelena za odrasle. Kreme pružaju dodatnu njegu za osjetljivu kožu nakon kupanja, tuširanja ili promjene inkontinencijskog proizvoda. Krema sa zaštitnim filmom i krema sa cinkom dermatološki su testirane kako bi pospješile zaštitu i održavanje kože zdravom te nemaju parfema ni konzervansa.

TENA zaštitne kreme pažljivo su napravljene za zaštitu krhke kože koja stari – promiču zdravlje kože – jer je zdrava koža vitalni dio svakodnevne dobrobiti.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin Barrier cream - zaštitna krema

Smirujuća krema idealna je za nadraženu i osjetljivu kožu