Njega i čišćenje kože

Specijalne krpe i kreme za čišćenje

Dobra rutina čišćenja ključna je za sprečavanje iritacije kože. Odaberite među širokim asortimanom vlažnih maramica za čišćenje, suhih specijalnih krpa za brisanje, pjene za pranje i drugih proizvoda za čišćenje za njegu kože pri inkontinenciji. TENA proizvodi za čišćenje nježna su alternativa za sapun i vodu. Nježno čiste i štite čak i najosjetljiviju kožu koja je iznimno krhka. Svi su proizvodi pažljivo razvijeni za njegu pri inkontinenciji, idealni su tijekom mijenjanja inkontinencijskih proizvoda ili čišćenja cijelog tijela u krevetu ili u toaletnom prostoru. Odlično za često čišćenje kada sapun i voda mogu dodatno isušiti kožu. Iako upijajući proizvodi smanjuju kontakt kože s vlagom, naš asortiman za njegu kože zadužen je za nježno čišćenje i zaštitu kože. TENA proizvodi za čišćenje osobito su nježni za krhku kožu, ali su uvijek učinkoviti. Sve specijalne krpe za brisanje oblikovane su i u prikladnoj veličini za odrasle. Pronađite proizvod za čišćenje pri inkontinenciji koji je najbolji za vaše potrebe i održavajte kožu svježom, čistom i zdravom.

Ruka koja upotrebljava TENA vlažnu maramicu za čišćenje

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin šampon i gel za tuširanje

Šampon i gel za tuširanje u kombinaciji za svakodnevnu upotrebu

TENA ProSkin pjena za pranje

3-u-1 pjena za pranje koja nježno čisti, štiti i hidratizira kožu koja stari

TENA ProSkin Wash Cream krema za pranje

Čisti, štiti i hidratizira krhku kožu koja stari

TENA ProSkin rukavice za pranje

Praktična suha rukavica za pranje za svakodnevno čišćenje tijela

TENA ProSkin Wash Gloves rukavice za pranje | s podstavom

Praktična suha rukavica za pranje za svakodnevno čišćenje tijela

TENA ProSkin Plastic-Free Wet Wipes – vlažne maramice | Veličina za odrasle

Velike vlažne maramice od 100 % viskoze koje čiste, hidratiziraju i štite krhku kožu

Proizvodi za hidrataciju

Briga o koži važnija je nego što mnogi misle, bez obzira na to imate li inkontinenciju ili ne. Kako koža stari, postaje tanja, krhkija i manje elastična pa zato teže održava vlažnost i podložnija je suhoći. TENA proizvodi za hidrataciju posebno su napravljeni za krhku kožu koja stari, ali su uvijek učinkoviti i njegujući. TENA kreme za kožu i losioni za tijelo dermatološki su testirani. Omekšavaju i umiruju čak i vrlo osjetljivu kožu te pospješuju održavanje prirodne ravnoteže vlažnosti kože. Oblikovani za hidrataciju krhke i suhe kože, gusta krema za tijelo i lagani losion za tijelo imaju prirodna njegujuća ulja i vitamin E. Nanesite proizvode za hidrataciju nakon čišćenja kože kako bi ona bila meka i glatka. Proizvodi su namijenjeni za cijelo tijelo kao dio odlične svakodnevne rutine njege kože.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin losion za tijelo

Njegujući losion za tijelo za normalnu do suhu kožu

TENA Proskin ulje za tijelo

Smiruje i omekšava čak i iznimno suhu i osjetljivu kožu

TENA ProSkin losion za tijelo – pumpica

Njegujući losion za tijelo za normalnu do suhu kožu

Zaštitne kreme

TENA je pažljivo razvijala kreme sa zaštitnim filmom i kreme sa cinkom kako bi pospješila održavanje dobrog zdravlja kože za one koji žive s inkontinencijom. Te njegujuće kreme djeluju kao zaštitni sloj na koži i mogu se nanositi koliko je god potrebno, čak i ako koža pokazuje rane znakove crvenila, nadražena je ili je na rubu pucanja.  Čišćenje kože i upotreba zaštitnih krema vrlo su važni za održavanje kože zdravom kada je u čestom kontaktu s vlagom. Osigurajte svakodnevnu njegu kože kako biste spriječili crvenilo, iritaciju kože i osip od pelena za odrasle. Kreme pružaju dodatnu njegu za osjetljivu kožu nakon kupanja, tuširanja ili promjene inkontinencijskog proizvoda. Krema sa zaštitnim filmom i krema sa cinkom dermatološki su testirane kako bi pospješile zaštitu i održavanje kože zdravom te nemaju parfema ni konzervansa. TENA zaštitne kreme pažljivo su napravljene za zaštitu krhke kože koja stari – promiču zdravlje kože – jer je zdrava koža vitalni dio svakodnevne dobrobiti.

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin Barrier cream - zaštitna krema

Smirujuća krema idealna je za nadraženu i osjetljivu kožu