Zašto TENA

Zašto vaši najmiliji zaslužuju TENA proizvode

Kada skrbite o nekome s inkontinencijom, puno toga trebate napraviti i o mnogočemu razmišljati. Zato je važno da imate zaštitu kojoj možete vjerovati. Tako nećete gubiti vrijeme razmišljajući: Je li razina upijanja dovoljna? Hoće li spriječiti neugodne mirise? Je li udobno? Ili, je li udobno za kožu?
 
Neprekidno slušamo medicinske stručnjake i njegovatelje kao što ste vi. Naučili smo o njihovim potrebama kao i potrebama starijih osoba o kojima skrbe. A to nam je pomoglo u razvijanju izvanredne zaštite za inkontinenciju i njege kože: rješenja na koja se možete osloniti kako biste najmilijima pružili najbolju moguću njegu.

Odlično upijanje

Tok urina je tanak i brz te, bez odgovarajuće vrste zaštite, može isteći na odjeću i posteljinu u trenu. TENA proizvodi oblikovani su za čvrstu, udobnu i sigurnu zaštitu te izrađeni s površinskim dijelovima koji vrlo brzo upijaju kako bi se izbjegao rizik curenja. Brže upijanje znači manje istjecanja i mijenjanja odjeće i posteljine.

Izuzetna svježina

S TENA proizvodima vaši najmiliji mogu uživati u društvu drugih, bez opterećivanja s neugodnim mirisima. Naša zaštita za inkontinenciju oblikovana ja tako da neutralizira bakterije i amonijak koji uzrokuju neželjene mirise. Stoga se osobe o kojima se skrbi mogu osjećati opušteno i samopouzdano kada se druže s obitelji i prijateljima.

Ultra suhoća

Ako želite da se vaši najmiliji osjećaju udobno, najvažnije je da su suhi. Zato je naša tehnologija FeelDry™ važan dio proizvoda sa snažnijom zaštitom. Uklanja urin s kože tako brzo da površina postaje opet suha u trenu. To je dobro znati, osobito ako skrbite o nekome tko ne može reći kada ga je potrebno presvući. Također je korisno noću kada nisu moguća česta presvlačenja. Uklanjanjem vlage i održavanjem kože ultra suhom, TENA proizvodi pomažu da se vaši najmiliji osjećaju maksimalno udobno.

Manje problema s kožom

TENA štiti od rizika koje donosi urin, a koji mogu biti vrlo štetni za kožu starijih o kojima skrbite. Mogu je nadražiti, osobito kada sjede ili leže duže vrijeme. Zato su naši proizvodi dizajnirani tako da odvajaju urin kako bi upijajuća površina ostala meka i suha na njihovoj koži. Uzmite, primjerice, naš jedinstveno dizajniran TENA Flex. Dokazano je da smanjuje nadraživanje kože do kojeg dolazi od ležanja ili sjedenja u istom položaju zbog dugotrajne bolesti ili hendikepa.

Lakše presvlačenje

Zbog čestog podizanja kao dijela skrbi, presvlačenje inkontinencijske osobe može biti vrlo naporno. Osobito ako moraju ležati kada ih presvlačite. TENA Flex posebno su oblikovani za rješavanje tog problema. Smanjuju naprezanje leđnih mišića, čime olakšavaju postupak presvlačenja i čine ga udobnijim za vas i najmilije.

Najbolja higijena za udobnost kože

Pranje i higijena važan su dio njege pri inkontinenciji. Zato je TENA razvila asortiman sapuna, vlažnih maramica i hidratantnih sredstava. Posebno su oblikovani za krhku, stariju kožu – posebno za osjetljivija područja. Pranje vaših najmilijih u krevetu tako je lakše. A njihova koža ostaje čista, njegovana i svježa.

Pronađite odgovarajuću vrstu proizvoda

Koji je proizvod najbolji za vaše najmilije? To ovisi o njihovom fizičkom i mentalnom stanju. Da biste pronašli odgovarajući proizvod za njihove potrebe, upotrijebite naš Odabir proizvoda.