Žene

Inkontinencijski dnevni tanki ulošci

Otkrijte TENA asortiman diskretne zaštite za slabo istjecanje urina i mala istjecanja posebno oblikovan za žene. Inkontinencijski dnevni ulošci dolaze u različitim dužinama, bojama i razinama upijanja pa možete pronaći tanki uložak koji vam najbolje odgovara. Tanki su kao obični dnevni ulošci, ali imaju iznimnu zaštitu i brzo upijaju urin za odličnu zaštitu od povremenih kapanja tijekom vježbanja, kihanja ili smijanja. Toliko tanki da ćete jedva primijetiti da ih imate, odlični za svakodnevno nošenje pa vas slaba istjecanja urina nikada neće spriječiti da radite ono što želite.

Incontinence liners for women

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Inkontinencijski ulošci za žene

Otkrijteširok TENA Lady asortiman nevjerojatne zaštite za slabo istjecanje urina pa sve do velikog istjecanja – posebno oblikovano za žene. Inkontinencijski ulošci idealni su kada imate ona nepredvidljiva istjecanja urina prilikom vježbanja, smijanja ili tijekom uobičajenih svakodnevnih aktivnosti. S inkontinencijskim ulošcima možete se osjećati suho i samopouzdano uz zaštitu koja vam treba i diskreciju koju želite, danju i noću. Ulošci za oslabljeni mjehur dolaze u različitim oblicima, dužinama, bojama i moćima upijanja kako bi najbolje zadovoljili vaše potrebe, a sve odlikuje kontrola neugodnog mirisa. Svi imaju sposobnost brzog upijanja i brzo zadržavaju urin duboko unutar uloška, daleko od kože, za suh, svjež i udoban osjećaj. Pouzdani inkontinencijski ulošci za žene iz asortimana TENA Lady savršen su svakodnevni izbor za svaku ženu s oslabljenim mjehurom. Obavljajte stvari kao i obično bez brige o istjecanju urina koje može biti toliko nepredvidljivo.

A woman changing a TENA Discreet incontinence pad

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini Plus | Inkontinencijski uložak

Diskretan i siguran uložak za lagano do umjereno oslabjeli mjehur

TENA Lady Normal | Inkontinencijski uložak

Inkontinencijski uložak oblikovan za lagano do umjereno oslabljen mjehur.

TENA Lady Slim Extra | Inkontinencijski uložak

Siguran inkontinencijski uložak za srednja, neočekivana istjecanja urina.

TENA Lady Maxi

Oblikovani za umjereno do jače istjecanje urina s InstaDRY™ Zone za brzo upijanje

TENA Lady Maxi Night | Inkontinencijski uložak

Oblikovani za jače istjecanje uz dodatnu moć upijanja i pokrivenost na stražnjem dijelu uloška. Posebno za zaštitu tijekom noći

TENA Lady Super | inkontinencijski uložak

Inkontinencijski uložak oblikovan za srednju do veliku slabost mjehura.

Inkontinencijsko donje rublje za žene

Predivno diskretan, TENA asortiman ženskog inkontinencijskog rublja siguran je protiv istjecanja urina i neugodnog mirisa. Ženstvene gaćice za oslabljeni mjehur dolaze u različitim modelima, bojama i veličinama te se mogu kombinirati prema odjeći i prigodi. Idealno rješenje za žene s oslabljenim mjehurom. Baš kao donje rublje. Štiti kao TENA.

Upijajuće gaćice za žene | Elegantne gaćice za oslabjeli mjehur

Prozvodi

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Pants crne | Upijajuće rublje visokog struka

Donje rublje s visokim strukom posebno dizajnirano za oslabjeli mjehur