Razumijevanje je presudno

Razumijevanje je velika stvar. Poznavanje i razumijevanje činjenica o dječjoj inkontinenciji može vam pomoći za otvoreni razgovor s vašim djetetom kako biste razbili mitove i pomogli u smanjenju anksioznosti i nelagode koje mogu osjećati.
 
Zato je jednako važno da TENA stvara proizvode za inkontinenciju kako bi vaše dijete bilo suho i zaštićeno, kao i praćenje savjeta roditelja, nastavnika i medicinskih stručnjaka. Na taj način možete raspolagati znanjem i razumijevanjem koje vam je potrebno da biste svom djetetu pružili najbolju moguću podršku i njegu. Osiguravajući njegovo sretno i zdravo djetinjstvo. 

Uvijek inovativno

Istjecanja su jedan od ključnih problema kada se radi o dnevnom nekontroliranom mokrenju i nekontroliranom mokrenju tijekom sna za roditelje i za djecu – osobito što su starija. Ona se žele osjećati kao i svi drugi te se ne žele isticati nečim što bi naglasilo njihovu inkontinenciju. Stoga, kada se radi o inovaciji, za TENA tim jednako su važne razvojne tehnologije za brzo upijanje, ali i inovacija s razumijevanjem. Za stvaranje dizajna koji vašem djetetu pomaže da se osjeća sigurno, udobno i spremno za novi dan – ili za dobar san.
 
Pročitajte više o tome što treba tražiti kod proizvoda za inkontinenciju uz Najbolja rješenja za njegu.