Ova web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo vam mogli pružiti najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića. · Pročitajte više o kolačićima koje upotrebljavamo te kako promijeniti postavke Slažem se

Izgleda da se nalazite na <country>

Za lokalne informacije idite na TENA web-stranicu za vašu zemlju.

Razumijevanje je presudno

Trogodišnja djevojčica kovrčave crvenkastoplave kose spava u naručju majke
Razumijevanje je velika stvar. Poznavanje i razumijevanje činjenica o dječjoj inkontinenciji može vam pomoći za otvoreni razgovor s vašim djetetom kako biste razbili mitove i pomogli u smanjenju anksioznosti i nelagode koje mogu osjećati.
 
Zato je jednako važno da TENA stvara proizvode za inkontinenciju kako bi vaše dijete bilo suho i zaštićeno, kao i praćenje savjeta roditelja, nastavnika i medicinskih stručnjaka. Na taj način možete raspolagati znanjem i razumijevanjem koje vam je potrebno da biste svom djetetu pružili najbolju moguću podršku i njegu. Osiguravajući njegovo sretno i zdravo djetinjstvo. 

Uvijek inovativno

Istjecanja su jedan od ključnih problema kada se radi o dnevnom nekontroliranom mokrenju i nekontroliranom mokrenju tijekom sna za roditelje i za djecu – osobito što su starija. Ona se žele osjećati kao i svi drugi te se ne žele isticati nečim što bi naglasilo njihovu inkontinenciju. Stoga, kada se radi o inovaciji, za TENA tim jednako su važne razvojne tehnologije za brzo upijanje, ali i inovacija s razumijevanjem. Za stvaranje dizajna koji vašem djetetu pomaže da se osjeća sigurno, udobno i spremno za novi dan – ili za dobar san.
 
Pročitajte više o tome što treba tražiti kod proizvoda za inkontinenciju uz Najbolja rješenja za njegu.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.